17 yaşında sigara nasıl bırakılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam bu bitkisel sigaralar baya kanserolojenmis diye duydum o bitki yaninca cok kotu bir gaz cikiyormus dogru mu?
ben de tam bilmiyorum ama peaky blinders dizisinde thomas shelby'nin ictigi butun sigaralar bitkisel sigara ve dizide ne kadar sigara ictigini az cok tahmin edebilirsin. biraz daha arastirmak lazim ama az once yazdigimi goz onunde bulundurarak bir sorun olmaz gibi geliyor.

1 yıl sonra edit gelsin artık 2 pakete kadar çıkıyor mezuna kaldıktan sonra ve yeni şehre tasindiktan sonraki stres sıkıntı 🥶🥶
Akupunktur tedavisi görüpte bırakan varmı yeşillendirin beyler

1 yıl sonra edit gelsin artık 2 pakete kadar çıkıyor mezuna kaldıktan sonra ve yeni şehre tasindiktan sonraki stres sıkıntı 🥶🥶
Akupunktur tedavisi görüpte bırakan varmı yeşillendirin beyler
Kardeşim, senin iradene hakim olman gerekiyor, düzenli olarak oruç tut, ha çok zor bırakırsın ama azaltmana yardımcı olur ayrıca nikotin bandı da kullanabilirsin. Not: hayatımda hiç sigara içmedim.

Azaltmaktır, nikotin bandıdır falan hepsi boş. Aynaya geçeceksin, bi tokat atacaksın ve bıraktım diyeceksin. Her sigara içesin geldiğinde bunu yapacaksın. Başka çaresi yok. Oturma organını sıkıp dayanacaksın. Dayanamıyorum diyorsan da ağlamadan içeceksin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı