17 yaşındaki biri hastaneye yalnız gidebilir mi?

ruvq

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ani hareket ettigimde veya spor yaptığımda beynimin belirli bir yeri ağrıyor. Bu yuzden acile gittim ve onlar da devlet hastanesi beyin cerrahına yönlendirdiler. Devlet hastanesine velim olmadan tek başıma gidersem alırlar mi yoksa velim olmak zorunda mı?

Merhaba. Ani hareket ettigimde veya spor yaptığımda beynimin belirli bir yeri ağrıyor. Bu yuzden acile gittim ve onlar da devlet hastanesi beyin cerrahına yönlendirdiler. Devlet hastanesine velim olmadan tek başıma gidersem alırlar mi yoksa velim olmak zorunda mı?

1 yaş tutmuyor maalesef ailen lazım. Ayrıca PP niz harika:).

1 yaş tutmuyor maalesef ailen lazım. Ayrıca pp niz harika:).

Eğer ki kötu bir durum varsa ailemin ögrenmesini istemiyorum fazlasiyla yaşlılar ögrenip uzulmelerini istemiyorum ama maalesef mecburen ogrenicekler bu arada teşekkürler pp yorumu icin.

Dostum geçmiş olsun, benim bildiğim veli izni olmadan bir şey yapamıyorlar. Umarım sıkıntın en kısa sürede geçer.

Teşekkür ederim peki 18 yasindan buyuk kuzenimle gitsem alırlarmi bir bilginiz var mı?

Eğer ki kötu bir durum varsa ailemin ögrenmesini istemiyorum fazlasiyla yaşlılar ögrenip uzulmelerini istemiyorum ama maalesef mecburen ogrenicekler bu arada teşekkürler PP yorumu icin.

Teşekkür ederim peki 18 yasindan buyuk kuzenimle gitsem alırlarmi bir bilginiz var mı?

Hayır anne veya baba olmak zorunda ben 13 yaşından büyük olduğum için dedemle diş çekimine gittim ama yani beyin cerrahına sadece anne veya baba ile gitmek zorundasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı