Doğru biliyorsunuz. HDMI 2.0 kablosu ile 1080p' de 144hz alabiliyorsun. DP 1.2, 2K da bile verebiliyor.
Önerecek olursanız hangisi ile bağlanması daha verimli? Büyük ihtimalle ViewSonic VX2458-C-MHD monitörü alacağım.Doğru, 2.0 çıkıyor. Kutudan çıkan kablo ile 144 Hz alınıyor.
DP her zaman 1. tercihiniz olsun. Monitör tercihi de güzel, hayırlı olsun şimdidenÖnerecek olursanız hangisi ile bağlanması daha verimli? Büyük ihtimalle ViewSonic VX2458-C-MHD monitörü alacağım.
İnşallah bu arada tekrar hepiniz çok sağ olun teşekkür ediyorum. Soracak sorum olursa diye kilitlemiyorum. Bir kaç güne kadar kapatırım.DP her zaman 1. tercihiniz olsun. Monitör tercihi de güzel, hayırlı olsun şimdiden![]()
Bana kalırsa ihtiyacımı karşıladığı sürece elimde olanı kullanırım. Makaleyi buraya bıraktım, kararı siz verin.Önerecek olursanız hangisi ile bağlanması daha verimli? Büyük ihtimalle ViewSonic VX2458-C-MHD monitörü alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.