Q qrexory Decapat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 171 27 Ocak 2019 #1 Asus VG248QE monitör var. Bu iyi mi kullanan var mı? Bir de Asus VG248QZ modeli var sadece 3D özelliği yok ve 2018'de çıkmış. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
Asus VG248QE monitör var. Bu iyi mi kullanan var mı? Bir de Asus VG248QZ modeli var sadece 3D özelliği yok ve 2018'de çıkmış. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
KS KS Q qrexory Decapat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 171 27 Ocak 2019 #41 Skairipa dedi: Doğru biliyorsunuz. HDMI 2.0 kablosu ile 1080p' de 144hz alabiliyorsun. DP 1.2, 2K da bile verebiliyor. Genişletmek için tıkla... Savia dedi: Doğru, 2.0 çıkıyor. Kutudan çıkan kablo ile 144 Hz alınıyor. Genişletmek için tıkla... Önerecek olursanız hangisi ile bağlanması daha verimli? Büyük ihtimalle ViewSonic VX2458-C-MHD monitörü alacağım. Artı 0 Eksi
Skairipa dedi: Doğru biliyorsunuz. HDMI 2.0 kablosu ile 1080p' de 144hz alabiliyorsun. DP 1.2, 2K da bile verebiliyor. Genişletmek için tıkla... Savia dedi: Doğru, 2.0 çıkıyor. Kutudan çıkan kablo ile 144 Hz alınıyor. Genişletmek için tıkla... Önerecek olursanız hangisi ile bağlanması daha verimli? Büyük ihtimalle ViewSonic VX2458-C-MHD monitörü alacağım.
Savia Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 3.112 Makaleler 1 Çözümler 13 27 Ocak 2019 #42 qrexory dedi: Önerecek olursanız hangisi ile bağlanması daha verimli? Büyük ihtimalle ViewSonic VX2458-C-MHD monitörü alacağım. Genişletmek için tıkla... DP her zaman 1. tercihiniz olsun. Monitör tercihi de güzel, hayırlı olsun şimdiden Artı 0 Eksi
qrexory dedi: Önerecek olursanız hangisi ile bağlanması daha verimli? Büyük ihtimalle ViewSonic VX2458-C-MHD monitörü alacağım. Genişletmek için tıkla... DP her zaman 1. tercihiniz olsun. Monitör tercihi de güzel, hayırlı olsun şimdiden
KS KS Q qrexory Decapat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 171 27 Ocak 2019 #43 Savia dedi: DP her zaman 1. tercihiniz olsun. Monitör tercihi de güzel, hayırlı olsun şimdiden Genişletmek için tıkla... İnşallah bu arada tekrar hepiniz çok sağ olun teşekkür ediyorum. Soracak sorum olursa diye kilitlemiyorum. Bir kaç güne kadar kapatırım. Artı 0 Eksi
Savia dedi: DP her zaman 1. tercihiniz olsun. Monitör tercihi de güzel, hayırlı olsun şimdiden Genişletmek için tıkla... İnşallah bu arada tekrar hepiniz çok sağ olun teşekkür ediyorum. Soracak sorum olursa diye kilitlemiyorum. Bir kaç güne kadar kapatırım.
Skairipa Hectopat Katılım 18 Ocak 2018 Mesajlar 994 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2019 #44 qrexory dedi: Önerecek olursanız hangisi ile bağlanması daha verimli? Büyük ihtimalle ViewSonic VX2458-C-MHD monitörü alacağım. Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa ihtiyacımı karşıladığı sürece elimde olanı kullanırım. Makaleyi buraya bıraktım, kararı siz verin. HDMI ve DisplayPort Arasındaki Farklar - Technopat Artı 0 Eksi
qrexory dedi: Önerecek olursanız hangisi ile bağlanması daha verimli? Büyük ihtimalle ViewSonic VX2458-C-MHD monitörü alacağım. Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa ihtiyacımı karşıladığı sürece elimde olanı kullanırım. Makaleyi buraya bıraktım, kararı siz verin. HDMI ve DisplayPort Arasındaki Farklar - Technopat