1700 TL'ye i5 6400 monitörlü sistem alınır mı?

İki yıl önceyi baz almak saçma yahu.
Ne biliyim 700 TL'ye almış, aynı fiyata satıyor. Garantisiz 2.el üstelik istedikleri fiyatlar saçma geliyor.
Bunlarda var favorilerim de fiyat da pazarlık yaparlarsa almayı düşündüğüm.

Oyun Bilgisayarı - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 491532432

Ciddi alıcıya Güzel Pazarlık. GTX 1050 Tİ Lİ KASA - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 486225139
bunda monitör yok monitör isteyeceğim.

Ne biliyim 700 TL'ye almış, aynı fiyata satıyor. Garantisiz 2.el üstelik istedikleri fiyatlar saçma geliyor.
Dolar 4.5 ve parçalar pahalandı. Adam ucuza bile satıyor aslında. Ben de 2 sene önce 3000 liraya bir sistem topladım. Şimdi sadece ekran kartı 2300 lira.

Dolar 4.5 ve parçalar pahalandı. Adam ucuza bile satıyor aslında. Ben de 2 sene önce 3000 liraya bir sistem topladım. Şimdi sadece ekran kartı 2300 lira.
Nesil olarak eskidi, kullanıldı , garantisiz fiyat biraz daha aşağıda olabilir. Belki de yanlış düşünüyorum birazda inancım ve felsefemin etkisi var bu konuda Ebu Lehep'lik gibi geliyor bu ticaret.

2. el piyasasına gireceksen ilk sistemi almanı tavsiye ediyorum. Sonuçta daha garantileri olan bir kasa. Parçaları kontrol edip almalısın. Sonradan başın ağrımaz. 700-800TL aralığında 1050 Tİ eklersin kasaya olur biter.

2. el piyasasına gireceksen ilk sistemi almanı tavsiye ediyorum. Sonuçta daha garantileri olan bir kasa. Parçaları kontrol edip almalısın. Sonradan başın ağrımaz. 700-800TL aralığında 1050 Tİ eklersin kasaya olur biter.
1050 Tİ 2gb versiyonu 1000 TL'nin üstünde sıfır fiyatı. 2.el ekran kartı alabilirim heralde

2200 liraya adam her şey dahil veriyor. Şimdi benzer performansa sahip sıfor sistem toplamaya çalış. Her şey dahil olacak. Sonra fiyat farkına bak ve o farka göre pazarlık yap.

Şuanda 2. el satan sitelere bakarsan 1050 Ti'yi 800 tl'ye alabilirsin. Elinde bütün parçalar garantili olacak. Sonrasında arızalanan bir parça yüzünden pişman olmaktan daha iyidir. Sıfır bir kasa dizilmez bu fiyata zaten en iyisi 2. el piyasası fakat dikkatli ol alışveriş yaparken.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı