17000 TL Gaming Laptop önerisi

Bütçe
17000
Ben donanım arşivinin storysinde gördüm ve adam aldı kuponla 7100e sipariş edip story de atmış igden bakabilirsiniz fiyatlandırmayı ben de biliyorum zaten.

Adamın 6.6 puanı var ilk kez böyle bir puan görüyorum (düşüklük anlamında)hb adam paramı çeviriyor acaba hb sistemini bilmiyorum anında para gidiyor mu havuz sistemi D. A alsın gine gelmez sonra diyecek şikayet edeceğim cart curt 50 100TL'lik kupon verecekler gönderecekler.
 
Anlaşmalı değil diyor iptal ederlerse olay çıkartırım göndermiyeceklerini abdullah abide biliyor ama işte.

Bu hafta belli olur zaten olmazsa direk story atıyor olursa da direk ucuza PC aldım adlı başlıkla incelemesini yapıp YouTube koyuyor ama bence tüketiciyi en çok düşünen içerik üreticilerin başında abdullah abi var.
 
Hocam büyük ihtimalle çok az stok vardı DA anlaştı ve böyle bir satış oldu çünkü önceden de 1650'li ASUS ROG'da böyle 6500TL'ye satılmıştı DA sayesinde.
Anlaşmalı olabilir fakat 6500TL lik Asus'un satıcısı bizzat Hepsiburadaydı. Şuana kadar yaptığı bütün kampanyaların satıcısı bizzat Hepsiburada.
Gerçekten uygun olanların satıcısı Hepsiburada oluyor genelde. Bunun altından da her şey çıkabilir belli olmaz.
 
Son düzenleme:
İlk laptop bilgisayarım casper idi. Casperin ısınma sorunu maalesef var. Ama Acer gayet güzel bir bilgisayar işlemcisi de iyi ayrıca orjinal windows da başka oluyor :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı