17000TL PC toplama

Merhaba,

Öncelikle gerçekten bilgisayar parçaları hakkında bihaber olduğunuzu belirtmek isterim.

17bin bütçe diyerek konu açıp bu parçaları bile isteye, parçaların üreticileri bile toplamaz.

Burada gerçekten ihtiyacı olan insanlara yardımcı olmaya çalışırken bu tarz basit düşüncelerinizle toplum kirliliği yaratmayın.

Bence parçalar değil de sizin bilgileriniz birbirine uyumsuz.

Tamamdır hocam teşekkür ederim.

Ben sistem tavsiyesi mi soruyorum kardeşim parçalar birbiriyle uyumlu mu ve kaç yıl gider diye soruyorum.

Kararınız ne peki hocam?

Merhaba,

Öncelikle gerçekten bilgisayar parçaları hakkında bihaber olduğunuzu belirtmek isterim.

17bin bütçe diyerek konu açıp bu parçaları bile isteye, parçaların üreticileri bile toplamaz.

Burada gerçekten ihtiyacı olan insanlara yardımcı olmaya çalışırken bu tarz basit düşüncelerinizle toplum kirliliği yaratmayın.

Bence parçalar değil de sizin bilgileriniz birbirine uyumsuz.

Bence de dogru soyluyorsun en basta atılan sistemdeki parcalar uyumsuz.

Daha güçlü parçalar almak yerine, 2 yıl sonra yeni nesle ayak uyduramayacak kötü seçimler yapmış ama anlamak istemiyor "bilader".

Ya beyler bayanlar. Bakın derdimi ben anlatamıyorum sanırım yani bunun başka açıklaması olamaz. Oturup GTA5 oynamayı en azından 1 2 sene düşünmüyorum. Yani o yüzden 3070 falan önermeyin gözünüzü seveyim 10 bin lira verip kullanmayacağım kartı niye alayım ben ya. Depolama ve dosya aktarım hızı benim için önemli. Bir de kasanın tipi şık olsun yeter. Yani o kasayı özelliğinden değil tipinden dolayı seçiyorum çünkü para benim ve ben o tipi beğendim. Sistem toplamayı çok iyi bilsem burada zaten yardımınızı istemem o yüzden bihaber yazan arkadaşların bunu göz ardı etmemesi gerek. Benim sizden istediğim şu. Ben 2 yıl sonra ekran kartı ve işlemciyi değiştirdiğimde bu anakart bunu destekler mi? Seçtiğim diğer parçalarla anakartın uyumu nasıldır? Bu kadar basit ya.

Welcome Sherlock Holmes.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı