177 boy ile 73,2 kilo fazla mı?

TheStrongMan

Hectopat
15 yaşındayım ve 177 boy, 73,2 kiloyum. Tam 1 ay önce 70,1 kiloydum. 2 ay önce ise 68 kilo falandım. Neden aniden almaya başladım? Yazın bilgisayar başında durmamla mı alakalı? 177 boya 73 kilo yaşıma göre fazla mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Reis bende ayni yastayim okul basladiginda 68-70 kiloydum simdi 80'im seninki gayet normal boyum da 1.78'di yani cok kasma. 80 kilo olmama ragemn kilolu durmuyorum XD.

Reis bende ayni yastayim okul basladiginda 68-70 kiloydum simdi 80'im seninki gayet normal boyum da 1.78'di yani cok kasma. 80 kilo olmama ragemn kilolu durmuyorum XD.
Peki niye bi anda bu kadar hızla almaya başladım? sebebi bilgisayar olabilir mi?

Daha iyi, boyum 176 cm kilom 65 hamsi gibi duruyorum. Fazla kilo iyi bir şey değilse hamsi gibi olmak ta iyi bir şey değil.
aşırı da zayıf değilsin bence, hem zayıf olmak kilolu olmaktan iyidir.

?

Ben PC'den aldım illaki. Vallahi PC başında yemekte yemiyorum. Bilgisayarı alalı 1 sene oldu ve o 1 senede 10 kilodan fazla aldım.

Tatil olunca hareketsizlik daha da arttı tabii ondan mı aldım acaba.

Ya reis abartma ergensin iste normal boyuna ve yasina gore kilon normal gereksiz abartion PC ile cok alakasi yok ebn kucukken cok zayiftim küçüklükten beri PC m var ergenlige girdikten sonra bayağı artti kilom. PC ile olabilir tabii ama o kadar da değildir yani anlatmaya çalıştığım.

Ya reis abartma ergensin iste normal boyuna ve yasina gore kilon normal gereksiz abartion PC ile cok alakasi yok ebn kucukken cok zayiftim küçüklükten beri PC m var ergenlige girdikten sonra bayağı artti kilom. PC ile olabilir tabii ama o kadar da değildir yani anlatmaya çalıştığım.

Anladım. Ben de aşırı zayıftım son 1 senede aşırı hızlı almaya başladım. Haziran ayına girmemizle beraber 1 ayda aldığım kilo rekorunu kırdım. Daha önce hiç 1 ayda bu kadar almamıştım acaba ondan PC yüzünden mi oldu diye sordum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı