18.000 TL'ye Polonya'dan iPhone almak mantıklı mı?

Çok mantıklı bende böyle bir şey düşünüyorum. Apple kimliği yeni telefona girince internete bağlı olunca arama alıyor. Olmadı 2 telefon taşırım, eskisinin internet paylaşımını açıp yeni aldığımdan onun internetine girerim.

Çok mantıklı bende böyle bir şey düşünüyorum. Apple kimliği yeni telefona girince internete bağlı olunca arama alıyor. Olmadı 2 telefon taşırım, eskisinin internet paylaşımını açıp yeni aldığımdan onun internetine girerim.
Dediğin gibi 8 ay zaten Apple kendisi SIM kartı destekliyor kalan 4 ay bende eski telefonum olan Redmi Note 8 Pro ile internet açar kullanırım diye düşünüyorum.

Merhaba, abim Polonya'da yaşıyor ve sıfır iPhone 13'ler 2500 zloti yani 18.000 TL aşağı yukarı. Şu aralar aklıma geliyor bu telefonu alıp 4 ay fiziksel ve 4 ay e-SIM olarak kullanırsam mantıklı olur mu? Kalan aylarda eski telefonumu kullanırım diye planlıyorum.

Pahalıymış aslında. 2. el düşünürseniz ben 21'e 256 GB 14 Pro aldım. ( Amerika )

Öyle ikisini bir kullanırım diye düşünüyorsun da, uzun vadede kullanınca bıkarsın bu durumdan.

2. el düşünmüyorum ya tanımadığım etmediğim ülkenin adamlarına güven olmaz. Amerika zaten daha iyi ama tanıdığım yok orada.

Anladım. Ben Türkiye'de Amerika cihazlı bulmuştum. Türkiye'ye uğrarsanız ve güvenebilirsiniz sarı sitede ya da telefoncularda bulunabiliyor. Hatta size önerim 2 çift simli almanız rahat etmek açısından.

Öyle ikisini bir kullanırım diye düşünüyorsun da, uzun vadede kullanınca bıkarsın bu durumdan.
4 ay öyle kullanacağım sadece problem olacağını sanmıyorum.

Anladım. Ben Türkiye'de Amerika cihazlı bulmuştum. Türkiye'ye uğrarsanız ve güvenebilirsiniz sarı sitede ya da telefoncularda bulunabiliyor. Hatta size önerim 2 çift simli almanız rahat etmek açısından.
Türkler çok fark koyuyor be kanka.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı