18.8/7.6 Mbps internet hızı iyi mi?

Altyapısı desteklemeyenlerde kaç peki?
ben ona göre konuşuyorum
Kendi altyapısı olmadığı zamanlarda Türk Telekom'un altyapısını kullanıyor. Bu altyapıda da Fiber bile olsa maksimum 100 Mbps verebilir.
VDSL'de zaten ne kadar destekliyorsa o kadar verebiliyor. 100 TL fiyat, 35 Mbps altında hız sunan altyapılarda dezavantaj. Bu tip yerlerde NetSpeed ve Millenicom tarzı sağlayıcılar kullanabilirler. 16-24 Mbps paketleri var bu sağlayıcıların.
 
Bildiğim kadarıyla Turknet fiberi 2019'a kadar paket usulü ile veriyordu. Örneğin; 100 download / 25 upload , 200 download / 50 upload , 1000 download / 100 upload şeklinde. Tabi bunların fiyatları da farklıydı. Mesela 1000/100 fiyatı 200 küsür liraydı sanırım.(Hatırladığım kadarını söylüyorum, emin değilim) Ama şu anda sabit fiyat karşılığında fiberde altyapı hızı hem indirme hem de yükleme ne desteklerse onu veriyor. Kimisinde bu durum simetrik kimisinde ise yüklemesi indirmesinden fazla.
 
İnternet hızından pek anlamıyorum Türk Telekom kullanıyorum aylık 150 TL veriyoruz aşağıya hız testini bırakacağım. Sizce baska internete mi geçeyim ne yapayım fikir verirseniz sevinirim.

Hepinize teşekkürler arkadaşlar bu hafta TurkNet'e geciyorum bolgemde de gayet iyi performans veriyor alt yapısı saglam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı