18-8 cm el için fingertip-claw tutuş Wireless mouse önerisi

Bütçe
2000
Wraith teknik destekte yardımcı oluyor. Main mousemle birlikte 5 tane mousem var hepsi wraithten alınma sadece bir tanesini servise göndermiştim hiçbir sıkıntıda yaşamamıştım.
Hocam ayıptır sorması neden 5 mouse, hiçbirini şarj etmeyip sırayla mı geçiyorsun haha

ATK Blazing Sky F1​

tutuş olarak bana daha uygun gibi, elim 17.5 18 cm.

2k dan 3k ya çıktım, hiç de gerek yok aslında ama :D

Bence de en mantıklısı ATK serisi. Dragonfly F1 Pro Max kullandım uzun bir süre ATK X1 ile kıyaslayacak olursam 8K Hz'ye aldığım zaman gözle görülür ciddi fark oluyor.
Teşekkür ediyorum :)

Agresif bir claw tutuşa sahipsiniz sanırım, F1 daha iyi olacaktır ancak X1'e göre pil ömrü az (250mAh) ayrıca alırken qc sorunlarını göz önünde bulundurarak alın.

Agresif bir claw tutuşa sahipsiniz sanırım, F1 daha iyi olacaktır ancak X1'e göre pil ömrü az (250mAh) ayrıca alırken qc sorunlarını göz önünde bulundurarak alın.
QC sorunu nedir acaba?

Quality Control yani kalite kontrol sorunları, gıcırdama, kasa oynaması vb.
denk gelebilir de gelmeyedebilir.

Denk gelirse Wraith yardımcı olur diye tahmin ediyorum.
Bana denk gelmedi gerçi elektronik şans işi. Hocamın dediği gibi wraith yardımcı olabilir zaten X1 ve F1 serilerinde bir tık malzemeden kısıp teknik özelliklere yoğunlaşmışlar. 3950 gibi sensör kullanıp 500mah batarya kullanmışlar. Fiyatını hak ediyor kesinlikle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı