Ayça 22'nin hentai versiyonlarına cevap yazmazsanız bir sorun olmaz.
Ne yani bana 1 km yakında olan anime kızı gerçek değil miydi ):
Ayça 22'nin hentai versiyonlarına cevap yazmazsanız bir sorun olmaz.
Hocam telefonu sıfırlamak yerine virüs taraması yapsaydınız ya.Yanlışlıkla girdim, elim çarptı. Yaptık bir hata, Google geçmişimden temizledim. Telefonu sıfırladım. Acaba gitmiş midir? Bende OKB tarzı bir şey var. İzlenme takıntım var. Daha sayfa tam yüklenmeden çıktım. Acaba herhangi bir casus program atılıp izlenme ihtimalim var mıdır? Biliyorum, beni niye izlesinler ama dediğim gibi takıntı gibi bir şey bu. İçim rahat etmiyor.
Şifremi değiştirdim üstüne çift faktörlü doğrulama var.Google hesabıma girilmeye çalışıyor.
Google hesabıma girilmeye çalışıyor.
Şifremi değiştirdim üstüne çift faktörlü doğrulama var.
Google hesabıma girilmeye çalışıyor.
Başka yapmam gereken bir şey var mı?
Gerek kalmamış gibi duruyor. Bir gelişme olursa bildirirsiniz. Ek olarak aynı e-mail adresini kullandığınız diğer hesapların da şifresini değiştirip varsa çift faktörlü doğrulamayı açabilirsiniz.Google hesabıma girilmeye çalışıyor.
Başka yapmam gereken bir şey var mı?
Yardımcı olur musunuz?
Gerek kalmamış gibi duruyor. Bir gelişme olursa bildirirsiniz. Ek olarak aynı e-mail adresini kullandığınız diğer hesapların da şifresini değiştirip varsa çift faktörlü doğrulamayı açabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.