+18 linkten virüs bulaşır mı?

Yanlışlıkla girdim, elim çarptı. Yaptık bir hata, Google geçmişimden temizledim. Telefonu sıfırladım. Acaba gitmiş midir? Bende OKB tarzı bir şey var. İzlenme takıntım var. Daha sayfa tam yüklenmeden çıktım. Acaba herhangi bir casus program atılıp izlenme ihtimalim var mıdır? Biliyorum, beni niye izlesinler ama dediğim gibi takıntı gibi bir şey bu. İçim rahat etmiyor.
Hocam telefonu sıfırlamak yerine virüs taraması yapsaydınız ya.

Google hesabıma girilmeye çalışıyor.
Şifremi değiştirdim üstüne çift faktörlü doğrulama var.

Başka yapmam gereken bir şey var mı?

Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:

Yardımcı olur musunuz?
Gerek kalmamış gibi duruyor. Bir gelişme olursa bildirirsiniz. Ek olarak aynı e-mail adresini kullandığınız diğer hesapların da şifresini değiştirip varsa çift faktörlü doğrulamayı açabilirsiniz.

Twitter'dan girmişsiniz zaten +18 yerlere. Link büyük ihtimalle "link.tl" gibi bir şeydir. Para kazanmaya yönelik kısaltma linkler. Daha sayfa yüklenmeden kapatmışsınız. Bir şeycik olmaz.

Gerek kalmamış gibi duruyor. Bir gelişme olursa bildirirsiniz. Ek olarak aynı e-mail adresini kullandığınız diğer hesapların da şifresini değiştirip varsa çift faktörlü doğrulamayı açabilirsiniz.

Hocam her dakika çalmaya çalışıyorlar imkansız bir şifre yaptım yine girdiler ama hesabı alamıyorlar çift faktörlü doğrulama yüzünden o yüzden rahat rahat oturuyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı