YouTube 18 yaş altı aile üyesi üzerine AdSense hesabı açabilir mi?

The Dettlaff

Hectopat
Daha fazla  
Şu an kanalım 2000 abone ve anca 3000 saati tamamladım ve katıl gibi özellikleri açmak için kanalım hazır. Fakat bazı sorularım var:
18 yaş altı olduğum için bildiğim kadarı ile ailemden birinin üzerine AdSense hesabı açıp YouTube hesabım ile bağlamam gerekiyor. Peki ben erkek biri olarak annem üzerinden AdSense hesabı açıp kanalım ile bağlarsam bir sorun yaşar mıyım? Ayrıca bu vergi olaylarını falan da hiç bilmiyorum. Bazıları "bireysel şirket açıp o şekilde çekmen gerek" diyor bazısı da "büyük para limitlerine kadar vergi ile uğraşmasan da olur" diyor. Ne yapmalıyım? İyi sosyaller ^^

Durum ile alakalı bilgim yok ama kanalın ismini söylersen abone olurum.

AdSense hesabını velin üzerine açmalısın yıllık 3 milyon TL gelir kazanana kadar şirket açmana gerek yok.

Ek olarak belirtiyim parayı bir devlet bankasına çekip (Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank)
Harcamanızı öneririm 15% otomatik vergi ödediğini duymuştum.

Son düzenleme:
AdSense hesabını velin üzerine açmalısın yıllık 3 milyon TL gelir kazanana kadar şirket açmana gerek yok.

Ek olarak belirtiyim parayı bir devlet bankasına çekip (Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank)
Harcamanızı öneririm 15% otomatik vergi ödediğini duymuştum.
3 milyon TL olayı doğrumu hocam ? Eğer doğru ise ben minimum 4 5 sene şirketle falan uğraşmam. Birde ziraat yerine papara falan kullansam olmaz mı ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı