Bianceye giriş yaptım biraz araştırdıktan sonra düşük miktarda kimlik doğrulaması olmadan yatırıldığını gördüm nasıl yapacağım. Kartımda 20 TL var biliyorum çok kar etmem ama denemek istiyorum.
Bianceye giriş yaptım biraz araştırdıktan sonra düşük miktarda kimlik doğrulaması olmadan yatırıldığını gördüm nasıl yapacağım. Kartımda 20 TL var biliyorum çok kar etmem ama denemek istiyorum.
20 TL ile alım satım yapamazsınız. Minimum miktar 10 usdt.
Binance'den bahsediyor arkadaş, orada sınır var. BTCTürk sitesinde de sınır var 100 TL olarak. Başka bir borsa hakkında soru sormamış, Binance kullanacağını belirtmiş.Hocam bazı sitelerde sınır yok.
Binance'den bahsediyor arkadaş, orada sınır var. BtcTurk sitesinde de sınır var 100 TL olarak. Başka bir borsa hakkında soru sormamış, binance kullanacağını belirtmiş.
Sıkıntı yok söyledim sadeceTamamdır hocam sakin yanlış görmüşüm![]()
Yoo öyle bir sınır yaşamadım.Binance'den bahsediyor arkadaş, orada sınır var. BTCTürk sitesinde de sınır var 100 TL olarak. Başka bir borsa hakkında soru sormamış, Binance kullanacağını belirtmiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.