18 yaş altı için Garanti vs Yapı Kredi

PowerfulMan

Hectopat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar Yapı Kredi de canlı desteğe ulaşınca 12-18 yaş arasındakilere genç hesap olarak hesap açıldığını söylediler. Garanti'ye ise ulaşamadım. Şubeye gitmem gerekiyor açıp açmadıklarını anlamak için. Hangisini önerirsiniz?

Önemli olan özellikler:
-Havale/EFT/Fast mümkünse ücretsiz ya da düşük ücrete sahip olması.
-Temassız özelliği banka kartında mevcut olması.
-Kampanyaların olması.

Arkadaşlar Yapı Kredi de canlı desteğe ulaşınca 12-18 yaş arasındakilere genç hesap olarak hesap açıldığını söylediler. Garanti'ye ise ulaşamadım. Şubeye gitmem gerekiyor açıp açmadıklarını anlamak için. Hangisini önerirsiniz?

Önemli olan özellikler:
-Havale/EFT/Fast mümkünse ücretsiz ya da düşük ücrete sahip olması.
-Temassız özelliği banka kartında mevcut olması.
-Kampanyaların olması.

Akbank öneririm kampanya olarak Tosla'sı var. 18 yaş altıda ücretsiz havale EFT Fast bulamazsınız. Temazsız özelliği var.

Garanti kullanıyorum EFT havale var ancak ücretsiz değil kampanyaları güzel kartı temassız ancak şu anda temassız kart yollanmadigini duydum çip sorunu varmış galiba yani ücretsiz transfer için yapikredi play daha avantajlı olacaktır sizin icin

Ben de yapıkrediye ulaşamıyorum tek veli yeterli mi yoksa iki veli mi gerekli sormak için şubeleri arıyorum 4 şube aradım hiçbiri telefonlara bakmıyor

Son düzenleme:
Yapı Kredi şubeden özellikle play TLcard isteyin bu şekilde havale/EFT muafiyetiniz olur.

Garanti kullanıyorum EFT havale var ancak ücretsiz değil kampanyaları güzel kartı temassız ancak şu anda temassız kart yollanmadigini duydum çip sorunu varmış galiba yani ücretsiz transfer için Yapı Kredi play daha avantajlı olacaktır sizin icin.

Ben de Yapı Kredi'ye ulaşamıyorum tek veli yeterli mi yoksa iki veli mi gerekli sormak için şubeleri arıyorum 4 şube aradım hiçbiri telefonlara bakmıyor.

Play TLcard internet sitesinde 18-24 yaş olarak gözüküyor 18 yaş altı verirler mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı