Queshen
Decapat
Arkadaşlar merhaba, 17 yaşında kripto alım satımı yapılabilir mi? BtcTurk'den yapabilirsin diyenleri gördüm lakin emin olamadım deneyimli olanlarin fikirlerini bekliyorum.
Sıkıntı olmaz.Arkadaşlar merhaba, 17 yaşında kripto alım satımı yapılabilir mi? BtcTurk'den yapabilirsin diyenleri gördüm lakin emin olamadım deneyimli olanlarin fikirlerini bekliyorum.
Hangileri söylesenizde bizde nemalansak.Bazılarında 18 yaş sınırı var, bazılarında 13 yaş üstü herkes alabiliyor. Değişkenlik gösteren bir durum.
Örnek verebilir misiniz platforma?Bazılarında 18 yaş sınırı var, bazılarında 13 yaş üstü herkes alabiliyor. Değişkenlik gösteren bir durum.
Hocam dogum tarihini girince sıkıntı cikariyor. dogum tarihini farkli girsem sorun olur mu?Sıkıntı olmaz.
Dogum tarihinde sikinti cikariyor farkli dogum tarihi girsem sorun olur mu?15 yaşında çocuklar da yapıyor, yapabilirsin.
İleride kimlik onayı isterse olur. Cüzdanlar aracılığı ile işlem yapın.Dogum tarihinde sikinti cikariyor farkli dogum tarihi girsem sorun olur mu?
kayit olurken tc ve dogum tarihi istiyor kimlik dogrulamasindan kastiniz nedir? ve onerebileceginiz cuzdan var mi?İleride kimlik onayı isterse olur. Cüzdanlar aracılığı ile işlem yapın.
Hocam hangi platform 13 yaş üstü alıyor söyleyebilir misiniz acaba?Bazılarında 18 yaş sınırı var, bazılarında 13 yaş üstü herkes alabiliyor. Değişkenlik gösteren bir durum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.