18 yaş altı sokağa çıkabilir mi?

dikkatet3806

Centipat
Makaleler
2
Arkadaşlar 15 yaşındayım. Kendim annem babam hiç bir şeyim olmadan sokağa çıkabilir miyim? Babam sürekli bana git berbere çalış diyor. Ben de anne baba olmadan dışarı çıkamam diyorum. Gidip çalışabilir miyim? Hayır zaten çalışabilir olsam bile gitmem. Ortalık çok kötü çünkü. Sizce kendim dışarı çıkabilir miyim? Ben anne ve baban yanında olması gerekiyor diye biliyorum.

Çok göze batmazsan hiçbir polis sana anan baban nerede diye sormaz. Bizim mahallede gördüğüm kadarıyla, çocuklar yolun ortasında koşuşup oynuyor, polis arabası geçerken "poliiissss" diye bağırıyorlar. Ona rağmen bir şey yapmıyorlar. Ama işlek, arabaların çok geçtiği bir sokakta oyun oynayan çocuklara polis normal zamanda da uyarı yapıyor zaten. Sen gidip fazla dikkat çekmedikten sonra kimse "hop, hemşehrim nereye !" Demez.

Ben iş yerine gidip çalışıyorum sokağa çıkmıyorum ama pencereden dışarıya baktığımız anda 10 yaşındaki çocuğun bile dolaştığını anlayabiliriz millet kol kola geziyor şahsen vaka sayısı çok fena artıcak gibime geliyor ama hayırlısı.
Çok göze batmazsan hiçbir polis sana anan baban nerede diye sormaz. Bizim mahallede gördüğüm kadarıyla, çocuklar yolun ortasında koşuşup oynuyor, polis arabası geçerken "poliiissss" diye bağırıyorlar. Ona rağmen bir şey yapmıyorlar. Ama işlek, arabaların çok geçtiği bir sokakta oyun oynayan çocuklara polis normal zamanda da uyarı yapıyor zaten. Sen gidip fazla dikkat çekmedikten sonra kimse "hop, hemşehrim nereye !" Demez.

Abicim polisler yok ilgilenmiyor Maltepe'nin göbeğinde millet geziniyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı