18 yaşına 3 ay kala ne iş yapılabilir?

Kafanıza göre yazmışsınız, daha önce hiç çalışmadığın da belli oluyor buradan arkadaş doğru söylüyor 18 yaş altı yapılabiliyor ilk sigorta girişim 18 yaş altı iken olmuştu
Yanımda mıydın? Kaç yıl çalıştım ben. Buradaki iş yerleri "yaşın sigortaya yetmiyor" diyor. Sen hâlâ yazıyorsun, yok kafana göre falan yazmışsın diyorsun. Ben sana bu konu hakkında niye yalan söyleyeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanımda mıydın oğlum kaç yıl çalıştım ben buradaki iş yerleri yaşın sigortaya yetmiyor diyor sen hala yazıyon yok kafana göre falan yazmışsın diyorsun ben sana bu konu hakkında niye yalan söyleyeyim.
Ben senin nereden oğlun oluyorum ağzını topla ilk önce. Nerede yaşadığını bilmiyorum ama sana öyle diyenler sana fazladan para vermemek için yani vergi kaçırmak için bağlamamışlar yoksa 16 yaşından sonra sigorta yapılıyor. Şundan dolayı kafana göre demişsin dedim sigorta yapmıyorlar diyorsun sana yapılıyor hatta ben yaptım diyorum yok yapılmıyor diye diretiyorsun bilmediğin konu olabilir bilmiyorum de geç.

Yanımda mıydın? Kaç yıl çalıştım ben. Buradaki iş yerleri "yaşın sigortaya yetmiyor" diyor. Sen hâlâ yazıyorsun, yok kafana göre falan yazmışsın diyorsun. Ben sana bu konu hakkında niye yalan söyleyeyim?
16 yaşımın sonlarına doğru otelde mutfakta çalışmaya başladım ve sigortam o dönemde yapıldı. Yani belli bir yaşta, veli izniyle sigorta yapılabiliyor.

16 yaşımın sonlarına doğru otelde mutfakta çalışmaya başladım ve sigortam o dönemde yapıldı. Yani belli bir yaşta, veli izniyle sigorta yapılabiliyor.
Hocam bunu anlatmaya çalıştım ama arkadaş olamadığını söylüyor kendisi öyle kabul ediyorsa öyle kabul etsin yapabilecek başka bir şey yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı