18 yaşında 170 boy uzar mı?

Başka önerim, genel anlamda spor yapabilirsin. yani vücut geliştirebilirsin. Kimisi boyu ile kimisi kaslı vücudu ile üstünlük kurar. Madem boy olmuyor sende Vücut geliştir.
Hocam zaten kas yapmak için boyun uzamasini bekliyorum biraz uzasam yeter 1.70 e kas fazla yakışmaz.

Hocam zaten kas yapmak için boyun uzamasini bekliyorum biraz uzasam yeter 1.70'e kas fazla yakışmaz.

Alakası yok boyun fazla uzun olmadığı için uzun boylulara göre daha erken dolduracaksın vücudunu, 170 boyunda olup çok iyi vücudu olan arkadaşlarım var. Kaldı ki 18'den sonra fazla uzamanız pek mümkün değil bu yüzden uzamayı beklemek yerine direkt başlayın spora.

Herkese merhaba. Annem: 158 babam: 170 ben ise 170'im. Liseye geçtiğim zaman bir anda boy attım ve bir daha boy atamadım. Genel olarak sağlıklı ve düzgün bir şekilde geçti hayatım ama bir türlü 170 üstüne çıkamadım. Boyumun uzaması için ne yapabilirim?
Maalesef genetik olarak şanslı değilsiniz. Tahminimce 1.75 civarı kapatabilirsiniz egzersizlerle.

Alakası yok boyun fazla uzun olmadığı için uzun boylulara göre daha erken dolduracaksın vücudunu, 170 boyunda olup çok iyi vücudu olan arkadaşlarım var. Kaldı ki 18'den sonra fazla uzamanız pek mümkün değil bu yüzden uzamayı beklemek yerine direkt başlayın spora.
Hocam benim beden geniş arkadaşlarım falan diyor sen kas yapsan sana yakışır diyorlar ben kısa olduğunu düşündüğüm için yapmıyorum.

Neden yakışmasın? 1.70 ideal bir boy hani burada veya başka bir yerde yok 1.70 çok küçük falan diyenlere aldırma. Boyun 1.60'mış gibi davranma.
Hocam evet normal ama İstanbul'da yaşıyorum kendimi küçük görüyorum.

Hocam benim beden geniş arkadaşlarım falan diyor sen kas yapsan sana yakışır diyorlar ben kısa olduğunu düşündüğüm için yapmıyorum.

Beden genişten kasıtları omuz genişliğidir muhtemelen, 170 öyle kısa denilecek bir boy değil 170 altında olsan kısa olurdu. En yakın zamanda fitnessa başla derim kendini çabuk doldurcaksın zaten boyun bunun için ideal, barfiks ve benzeri hareketlerle omurganı esnetebilirsin faydası dokunur boyuna.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı