18 yaşında kredi kartı çıkarmak

Hocam mobilden hesap açacağım fakat işsiz ibaresini seçtiğim halde gelir isteniyor ne yapmak lazım? Rastegele girince doğrulama isteniyor mu? Bilginiz var mı bu konuda?
Oraya yazdığınız gelire pek takılmıyorlar. Gelirleriniz hesaplarınıza yatan tutarlardan belli oluyor. Siz asgari ücret yazabilirsiniz.

Garanti'nin mobil şubesinden az önce 2-3 dakikada hesap açtım. Kredi kartı için şube ve mobil fark eder mi?
Hocam şubeden hesap açsaydınız daha iyiydi, zaten sormadan iliştiriyorlar kartı o zaman onun için söyledim. Şimdi çalışmıyor seçtiyseniz zaten mobilden başvuru almazlar. Şubeye gidip bir deneyin şansınızı yine de. Mobilden kart almanız çok zor kredi notunuz ve gelir belgeniz yok şubelerden deneyin.

Hocam şubeden hesap açsaydınız daha iyiydi, zaten sormadan iliştiriyorlar kartı o zaman onun için söyledim. Şimdi çalışmıyor seçtiyseniz zaten mobilden başvuru almazlar. Şubeye gidip bir deneyin şansınızı yine de. Mobilden kart almanız çok zor kredi notunuz ve gelir belgeniz yok şubelerden deneyin.
Tamamdır o zaman vakıf veya akbank'ın şubesine giderim birinden şube ile hesap açarım o halde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı