Ketçaplı cips
Hectopat
0'ı kabul etmiyor maalesef. :/
Ben 10k yazmıştım sende yaz bir şey olmaz sormuyor zaten.
0'ı kabul etmiyor maalesef. :/
Çalışmıyorsan direkt kredi kartına girme bence elindeki parayı önceden yüklemeli kartlarla kullan. Hem aidat isteyecekler onunla uğraşacaksın. Hem de verip vermeyecekleri belli değil.
Garantinin mobil şubesinden az önce 2-3 dakikada hesap açtım. Kredi kartı için şube ve mobil fark eder mi?Garanti şubesine gidin yüksek ihtimal alırsınız.
Oraya yazdığınız gelire pek takılmıyorlar. Gelirleriniz hesaplarınıza yatan tutarlardan belli oluyor. Siz asgari ücret yazabilirsiniz.Hocam mobilden hesap açacağım fakat işsiz ibaresini seçtiğim halde gelir isteniyor ne yapmak lazım? Rastegele girince doğrulama isteniyor mu? Bilginiz var mı bu konuda?
Yazdım evet soru sorulmadı cevap için teşekkürler.Oraya yazdığınız gelire pek takılmıyorlar. Gelirleriniz hesaplarınıza yatan tutarlardan belli oluyor. Siz asgari ücret yazabilirsiniz.
Hocam şubeden hesap açsaydınız daha iyiydi, zaten sormadan iliştiriyorlar kartı o zaman onun için söyledim. Şimdi çalışmıyor seçtiyseniz zaten mobilden başvuru almazlar. Şubeye gidip bir deneyin şansınızı yine de. Mobilden kart almanız çok zor kredi notunuz ve gelir belgeniz yok şubelerden deneyin.Garanti'nin mobil şubesinden az önce 2-3 dakikada hesap açtım. Kredi kartı için şube ve mobil fark eder mi?
Tamamdır o zaman vakıf veya akbank'ın şubesine giderim birinden şube ile hesap açarım o halde.Hocam şubeden hesap açsaydınız daha iyiydi, zaten sormadan iliştiriyorlar kartı o zaman onun için söyledim. Şimdi çalışmıyor seçtiyseniz zaten mobilden başvuru almazlar. Şubeye gidip bir deneyin şansınızı yine de. Mobilden kart almanız çok zor kredi notunuz ve gelir belgeniz yok şubelerden deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.