18 yaşındaki Emirhan Yalçın Suriyeli sığınmacı tarafından öldürüldü

Almak istemelerini anlıyorum haklılar din kardeşiyiz.
Böyle bir mantık olamaz. Ülkelerin kardeşi, arkadaşı, dostu, vicdanı, sevinci kısaca duyguları OLMAZ. Ülkeler insan değildir. Bir ülkenin sadece ama sadece çıkarları olur, siyasi olarak görevin kendi kalbini bırakıp bu çıkarlar neyse onlara göre yönetmektir. Gerçek müslümansan yapman gereken budur. Sana verilen yetkiyi, görevi en iyi sekilde yerine getirmen gerekir yoksa 85 milyonun hakkına girmiş olursun.

Dostum mesajımın devamını okudun mu bilmiyorum ama bence oku orada dediklerim olsun yeter zaten bize

Keşke ölseydim de şu günleri görmeseydim.

Almak istemelerini anlıyorum haklılar din kardeşiyiz.
Ama bari bir siciline bak hırsız mı sapık mı tecavüzcü mü diye.
Adamlar dümdüz giriyorlar dostum. Gümrükten geçiyorlar falan mı sanıyorsun?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yanlış düşünüyorsunuz din kardeşi olmak sebep gösterilemez. Devlet duygusallıkla yönetilemez.
En iyisini de alıp getirsen arap çöllerinde hiç bir şey görmeyen bunlar kadınlarımıza rahatsızlık veriyor. Bu bile başlı başına bir nedendir.

SJW veya svihs yoktur umarım konuda, şimdi ban yemeyelim.

Evet?
Saygısız olursan onlardan ne farkın var?
Benim vatandaşımı öldüren, T.C.'de kendi bayraklarını göğe çıkaran adamları neden saygılı bir şekilde eleştireyim?

Dostum, zaten almak bir saygıdır. Biz almışız ama bunlar iyi niyeti suistimal ediyorlar.
Biz bu saygıyı göstermeyebilirdik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…