18 yaşındaki Emirhan Yalçın Suriyeli sığınmacı tarafından öldürüldü

Kesinlikle. Sakın yelkenleri suya indirmeyin, onu yapacaklar büyük ihtimalle.

Bu daha başlangıç hocam. Nüfuslarını burada çoğaltıp gelecekte çok büyük sorun olacaklar Türk halkına. Hükümet ``din kardeşi`` kafasıyla ilerlemeye devam ederse işimiz çok zor. Avrupalı devletler bunları almak istemeyerek çok güzel hamle yapıyorlar neden çünkü adamlar akıllı, bizimkiler gibi salak değil. Entelektüel olanları ülkede bırakacaksın ancak diğerlerini çöllerine atacaksın ve duvar öreceksin. Din, bir devlet için gereksiz bir şeydir toplumu hatta kişiyi ilgilendirmeli siyasete girmemeli. Eğer gereksiz olmasaydı tarihte sırf mezhep ayrılığı yüzünden yaşanan 30 Yıl Savaşları, Haçlı Seferleri ve diğer kanlı çatışmaları görmezdik.

Evet dostum ülkemde mülteci istemiyorum ve çoğunu kötü insan olduğu için, kendi ülkelerini satıp göç ettikleri ülkede bayrak açtıkları için, Türklere karşı saygıda bulunmadıkları için, utanmadan suç işledikleri için, sahillerde rahatsızlık verdikleri için onlara saygıda bulunmuyorum ve onları sevmiyorum. Artık ırk ismi bile sansürleniyor nasıl hale gelmişiz böyle ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…