Niye yapılmasın ?18 yaşindan önce sevgili yapılır mı?
Niye yapılmasın?
Niye yapılmasın ?
Dediğin anlaşılmıyor dostum,mesajı düzenlersen anlayabilirim.Sence arkadaşlar çok goruşemiyorum sevgili olur da en azından her zaman görüşebilirim
Dediğin anlaşılmıyor dostum,mesajı düzenlersen anlayabilirim.
Görüşebilirsin evet,yaşın kaç dostum ?Arkadaşlarm la çok göruşemiyorum en azından sevgilim olursa göruşebilirim
SenceGörüşebilirsin evet,yaşın kaç dostum ?
Yap madem kardesim.Tavsiye vereyim sana sunu unutma da,daha yolun başındasın red yiyeceksin alay konusu olacaksın.Normal şeyler bunlar.Tecrübe ederek öğreneceksin bunları da hayatın her alanında olduğu gibi.Hiç bi kızı da zorlama bu meseleler için,sen zararlı çıkarsın.14 yaş
Sence
Yap madem kardesim. Tavsiye vereyim sana sunu unutma da, daha yolun başındasın red yiyeceksin alay konusu olacaksın. Normal şeyler bunlar. Tecrübe ederek öğreneceksin bunları da hayatın her alanında olduğu gibi. Hiçbir kızı da zorlama bu meseleler için, sen zararlı çıkarsın.
Arkadaş ortamın yok mu kardesim,okuldaki kızlardan falan yola çık.Yolda yürürken karşına çıkan kıza açılacağını mı düşünüyorsun ?Sence nereden bulabilirim? Kiz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.