1800 TL Civarında Telefon Önerisi

Dolunay Pazarcı

Hectopat
Katılım
12 Şubat 2015
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta da belirttiğim gibi 1800 TL civarı bir telefon bakıyorum. Önceliğim kamera oyun oynamıyorum diyebilirim.

Şu an aklımda Huawei Mate 10 Lite var fakat önerilere açığım Huawei Mate 10 Lite kullanan arkadaşlarda varsa önerip önermediklerini yazarsa memnun olurum şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bütçenizi artırabilirseniz 2000TL'ye Vestel Venus Z20 öneririm. Çünkü Arka kamerası 4K video ve foto çekebiliyor. Bütün efektler mevcut. Ayrıca ekranıda 4K. Arka kamerası 16+5 megapiksel. Yani çift kameralı ve 21 megapiksel.
 
Son olarakta Z20 kamera olarak rakiplerinin bariz gerisinde bu kadar net. Fiyat olarak 1500 TL dolaylarinda eskiye nazaran fiyati alınabilir olmuş. SD 630, 4 GB RAM, 3400 boyutundaki bataryasi öne çıkan özellikleri. Yazilim destegi tam bir muamma ve de yazılım ve kameraya önem vermeyen biri bu fiyata tercih edebilir fiyatı eskiye göre artik daha rekabetçi.
 
Vestel Z20 Gittigidiyor'da 1600 TL'ye satılıyor. Bu fiyata göre, batarya gücü işlemci ve tasarım olarak gayet iyi bir telefon bence. Ama ben kaliteli fotoğraf/video çekmek istiyorum dersen o konuda başarılı değil arkadaşın da dediği gibi MP değerinin yüksel olması kameranın iyi olduğu anlamına gelmez lensi falan önemli. Telefon tavsiyesi istersen de Sony Xperia XZ1 öneririm 2100 TL fiyatı var su geçirmez toza dayanıklı; işlemcisi, grafik yongası , kamerası harika tek sorunu ekran çerçeve oranı %66.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar cevaplarınız ve önerileriniz için teşekkürler fakat ben Xiaomi Mi A2 ve Mate 10 Lite arasında kaldım dediğim gibi pek fazla oyun oynamıyorum kamera daha önemli ama Huawei de type-c ve hızlı şarj olmaması birde son güncellemeyle memnun olmayanların olması beni düşündürüyor sizce hangisini daha mantıklı?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı