1800 TL oyuncu bilgisayarı toplama

2. el oyun bilgisayarı almak istiyorum. Sahibinden'de buldum PC'ler ama anlamadığım için sormak istedim. Ben PC'de emulatorle Brawl Stars, PUBG Mobile, Valorant falan oynayacağım. Bunun için şu sistem yeterli mi?

İşlemci: Intel® Core i3-2100 işlemci (3M önbellek, 3,10 GHz) hızlı seri işlemcidir.

Anakart: ASUS H61M-K Intel H61 soket 1155 DDR3 2200MHz(OC) VGA & DVI anakart.

Ekran kartı: Intel Graphics 2 GB toplamda!

AutoCAD, Photoshop birçok programları hızlı ve seri şekilde.

World, Excel musabe programları yüklüdür! EBA ve Zoom hızlıdır.

Kullanabilirsiniz EBA Zoom çok hızlıdır.

Hard disk: 500GB

RAM: 8 GB DDR3 tek RAM slotludur, yükseltme yapabilirsiniz.

Monitör: [HP LED FULL HD 20 İNÇ ] klavye kasa kablo seti monitör hepsi.

Ofis programları kurulu, Windows 8.1 işletim sistemi!

GTA 5, PUBG Mobile, CS:GO, Knight, LoL, Metin2, Zula ve birçok oyunları oynarsınız.

Yoksa şu da var:

Intel(r)Core i3, RAM 8 GB, ekran kartı GeForce GT 730, DVD sürücü mevcut, uzerinde harddisk 500 GB, RGB fanlar, RGB LED serit, monitör Acer 18.5 inç, Rampage RGB oyuncu klavyesi, kablosuz mouse, monitör sifir ayarinda 2 ay oldu alali. Formatlanip oyunlar yeniden kuruldu. GTA 5, Blur, ETS 2, Crysis, Battlefield 3 oyunlari rahatlikla kaldirmakta. Donma kasma soz konusu değil, bakimlari yeni yapildi, formatlandi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

teşekkür ederim bu sistemlerden birini alacağım

Hocam RAM'i 16 yapın bence FPS bayağı farkeder anakart A320 anakart 3200 MHz RAM destekliyorsa sıfır olarak alın 2. eliyle aynı fiyat zaten. GTA 5 falan rahat oynatır 16 GB RAM olursa hayırlı olsun.
2. el izmirden dediğinizi atarmısınız kargo ile alırım bakayım onada

kral çok teşekkür ederim bir sorum olacaktı birbirleriyle uyumlu çalışır değilmi ? birbirlerini destekliyorlarmı kusura bakma anlamadığım için soruyorum bide pubg mobile volarent gibi oyunlarda kasma yaparmı sistem
oyunlarda performansı iyi olurmu bu sistemin

2. el İzmir'den dediğinizi atar mısınız kargo ile alırım bakayım ona da.

Kral çok teşekkür ederim bir sorum olacaktı birbirleriyle uyumlu çalışır değil mi? Birbirlerini destekliyorlar mı kusura bakma anlamadığım için soruyorum bir de PUBG Mobile volarent gibi oyunlarda kasma yapar mı sistem.

Oyunlarda performansı iyi olur mu bu sistemin.

Bu bilgisara ekleyin bir şeyler 1800TL'ye açar bir sürü oyunu 750 Ti R3 2200G APU'dan daha güçlü.

2. el oyun bilgisayarı almak istiyorum. Sahibinden'de buldum PC'ler ama anlamadığım için sormak istedim. Ben PC'de emulatorle Brawl Stars, PUBG Mobile, Valorant falan oynayacağım. Bunun için şu sistem yeterli mi?

İşlemci: Intel® Core i3-2100 işlemci (3m önbellek, 3,10 GHz) hızlı seri işlemcidir.

Anakart: ASUS H61M-K Intel H61 soket 1155 DDR3 2200MHz(OC) VGA & DVI anakart.

Ekran kartı: Intel Graphics 2 GB toplamda!

AutoCAD, Photoshop birçok programları hızlı ve seri şekilde.

World, Excel musabe programları yüklüdür! EBA ve Zoom hızlıdır.

Kullanabilirsiniz EBA Zoom çok hızlıdır.

Hard disk: 500GB.

RAM: 8 GB DDR3 tek RAM slotludur, yükseltme yapabilirsiniz.

Monitör: [HP LED FULL HD 20 İNÇ ] klavye kasa kablo seti monitör hepsi.

Ofis programları kurulu, Windows 8.1 işletim sistemi!

GTA 5, PUBG Mobile, CS:GO, Knight, LoL, Metin2, Zula ve birçok oyunları oynarsınız.

Yoksa şu da var:

Intel(r)Core i3, RAM 8 GB, ekran kartı GeForce GT 730, DVD sürücü mevcut, uzerinde harddisk 500 GB, RGB fanlar, RGB LED serit, monitör Acer 18.5 inç, Rampage RGB oyuncu klavyesi, kablosuz mouse, monitör sifir ayarinda 2 ay oldu alali. Formatlanip oyunlar yeniden kuruldu. GTA 5, blur, ETS 2, Crysis, Battlefield 3 oyunlari rahatlikla kaldirmakta. Donma kasma soz konusu değil, bakimlari yeni yapildi, formatlandi.

Sistemde eklediğin işlemci 9 senelik haberin olsun, Metin2, Zula, Knight açar ama CS:GO, PUBG Mobile'e falan hiç deneme PUBG Mobile zaten 8 GB RAM'li bilgisayarlarda bile sorun yaşıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı