1800 TL'ye Mini-ITX Sistem Toplama

berk256

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, FIFA'yı bi 3-4 sene high-en yüksek- ayarlarda oynayabileceğim bi mini sistem istiyorum sizlerden. Monitör,hdd elimde hazır var. Kasa olarak cooler master elite 130'u düşünüyorum ve yanında haliyle modüler güç kaynağı, sizce nasıldır? Bu arada niye 2000 TL değil diye merak edenler için; bütçem 2000 TL ama windows 8 in fiyatı 300 TL' ye yakın bir fiyat olduğu için(yani onu da alıcam) 1800 TL dedim. :) Teşekkür ederim

Windows 8'i orijinal almaya lüzum yok. Şimdilik Windows 8.1 RTM indirip, yoluna bakarsın.
Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları

Öğrenci olduğunu DreamSpark'a kanıtlayarak Windows 8.1 Industry Pro sahibi olabilirsin.
Windows Embedded 8.1 Industry Pro (E-okul ders programını atman yeterli.)

*Modüler güç kaynağı istemişsin fakat Vatan'daki ürünler fazlasıyla pahalı. Buradan modüler güç kaynağını alarak, rahatlıkla bağlantılarını yaparsın ;)

Intel Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 6MB Cache 22nm İşlemci

488,17 TL

MSI H81I Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz VGA&DVI&HDMI mini ITX Anakart

202,50 TL

Powercolor R9 285 TurboDuo OC GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

720,57 TL

CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance LowProfile DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram

267,19 TL

THERMALTAKE CORE V1 Mini-ITX TOWER SİYAH KASA

133,13 TL

Modüler Güç Kaynağı: OCZ ModXStream Pro 600W 135 cm Fan 80+ Modüler Kablo Güç Kaynağı

COOLER MASTER BLIZZARD T2 MINI 775/1155/1156&AM2/AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU

46,88 TL

Tutar (Güç kaynağı dahil): 2.024 TL
[TBODY] [/TBODY]

@OnurOzdag Miniyi daha rahat taşırım diye de ondan. Arabayla her sene yazlığa gidiyorum da ne kadar küçük o kadar iyidir benim için. Ayrıca, illegal işletim sisteminden bahsediyorsanız tabiki de orjinal olmalı.
@Silinen üye " Windows Embedded 8.1 Industry Pro". Böyle bir şey olduğunu ilk defa öğrendim çok teşekkür ederim, sadece üniversitenin e-mail adresini tanıtmak dahi yetiyormuş. Ayrıca size birkaç sorum var. Öncelikle "AMD FX X8 8350" adlı işlemci daha ucuz ve daha performanslı olarak görünüyor bazı testlerde. Niye AMD'yi baz alarak bir sistem kurmayalım? Performans farkı kendini oyunlarda gösteremiyor mu? Bir diğer sorum, önerdiğiniz modüler güç kaynağı markasını daha önce hiç duymadım, sorun çıkartmasın, daha önceden bir tecrübeniz var mı?

Not: Türkçeyi doğru kullanmadığım için ilk mesajımdan ceza almışım. Peki bu yazdıklarımda bir sıkıntı var mı?

@OnurOzdag Laptoplarım zaten var. Ama ekran kartları birinin HD Graphics 3000 digerinin GT 330M. Yani oyun oynayamıyorum. Masaüstü bilgisayarım çok daha eski olduğu için onu yenilemek istiyorum. Hem de daha ucuza gelecek.

Cevapladim, mesajimi duzelttim.

FX serisi 2012'den beri var, icinde bulundugu AM3+ soket de oyle. Ayrica ekran kartlarina yuk bindiriyor bazi zamanlarda. Ben diyorum ki tercih i5-4460 ;)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı