1900 TL civarında anakart önerisi

M.Eren Mutlu

Hectopat
Daha fazla  

Merhaba, bu 5 anakarttan en iyisi hangisidir? Şimdiden teşekkürler. (@crazyreign yardımcı olursan sevinirim :))

Sisteminize ve beklentinize göre değişir, şahsen ben de anakart değiştirmeyi düşünüyorum, aklımda E modeli vardı ama malum fiyatları uçuyor o yüzden ben de F almayı düşünüyorum, işlemci olarak da 5600X takmayı düşünüyordum, zaten attığınız 5 anakart da yetecektir, sisteminize göre tercih edebilirsiniz. E ile F arasında da ahım şahım fark yok, gözle görebileceğiniz tek fark muhtemelen 1 ARGB port farkı olur, F modelinde 1 adet, E modelinde 2 adet bulunuyor. Şimdiden hayırlı olsun diyorum. 😁

Sisteminize ve beklentinize göre değişir, şahsen ben de anakart değiştirmeyi düşünüyorum, aklımda e modeli vardı ama malum fiyatları uçuyor o yüzden ben de F almayı düşünüyorum, işlemci olarak da 5600X takmayı düşünüyordum, zaten attığınız 5 anakart da yetecektir, sisteminize göre tercih edebilirsiniz. E ile F arasında da ahım şahım fark yok, gözle görebileceğiniz tek fark muhtemelen 1 ARGB port farkı olur, F modelinde 1 adet, e modelinde 2 adet bulunuyor. Şimdiden hayırlı olsun diyorum. 😁

Yani en mantıklısı nedir? Bir de Aorus Pro mu B550F mi?

Yani en mantıklısı nedir? Bir de Aorus Pro mu B550-F mi?
İkiside denktir, ikisi de üzmez. Benim şahsi görüşüm aralarından en iyisi olarak B550-E olur, daha geçen gün ModArt sistem toplarken o anakarta 5900X taktı. Tercih sizin ama şu fiyat ile E fiyatını biraz hak etmiyor. F ile Aorus Pro dediğim gibi rakiptir, denklerdir, ikisini de alabilirsiniz, ikisi de üzmez. 😁

İkisi de denktir, ikisi de üzmez. Benim şahsi görüşüm aralarından en iyisi olarak B550-E olur, daha geçen gün modart sistem toplarken o anakarta 5900X taktı. Tercih sizin ama şu fiyat ile e fiyatını biraz hak etmiyor. F ile Aorus Pro dediğim gibi rakiptir, denklerdir, ikisini de alabilirsiniz, ikisi de üzmez. 😁

Bu nasıl?

Sisteminize ve beklentinize göre değişir, şahsen ben de anakart değiştirmeyi düşünüyorum, aklımda e modeli vardı ama malum fiyatları uçuyor o yüzden ben de F almayı düşünüyorum, işlemci olarak da 5600X takmayı düşünüyordum, zaten attığınız 5 anakart da yetecektir, sisteminize göre tercih edebilirsiniz. E ile F arasında da ahım şahım fark yok, gözle görebileceğiniz tek fark muhtemelen 1 ARGB port farkı olur, F modelinde 1 adet, e modelinde 2 adet bulunuyor. Şimdiden hayırlı olsun diyorum. 😁

Ryzen 5 5600X mi Ryzen 7 3700X mi daha iyi amacım oyun oynamak 😁.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı