1900 TL Masaüstü Sistem Tavsiyesi

Single'da bariz bir şekilde i3 üstün olabilir fakat bu işin MP kısmı da var. Buz dağının gizli kısmında da bu işlerin tam tersi çıkıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

3. nesil için bir şey demem ama 4. nesilde videoda belli zaten zorun yaratmıyor ve bu videoyu açanlar hangi ayar seviyesinde açmışlar. Hangi çözünürlük pek belli değil. Biz ikimizde bu siteyi takip eden kişileriz. Bu sitede mp oyunda fazla yük biner ama fazla binmez dendiğini biliyoruz. Bunu diyen üyeler değil videolarda geçiyor. Birde video kayıt işlemi ve fraps işlemciye normal kullanımdan fazla yük binmesine neden oluyor. fazladan bindirdiği yük sayılmaz ise yeterli seviyede. Birde 6300 videolarında afterburner bile kullanmıyorlar. Fps olarak ikisinde de bir sorun yok. Multiplayer tarafında kasma olayı internet'ten olmadığı sürece işlemciden fazla sorun yaratmaz. Boşuna tartışma çıkartmayalım. Arkadaş istediğini seçsin. Oynadığı oyun ve oyunun türüne göre seçsin. Birde amd tarafının Battlefield serisinde bir artısı var çünkü Battlefield amd tarafında destekleri daha fazla.

İşlemcide sorun yaratıyor, bizzat test ettim. GTX760 ve R9 280X gibi ürünlerin vermesi gereken performans değerlerinden yaklaşık olarak 10-15 aralığında düşük veriyor i3-4130 işlemciler.

Konu başka yöne doğru uzadı. Ben günlük yaşamda bir çok kez gördüm ve sorun yaratmadığını gördüm ama çözünürlük olsun yada diğer sistem özellikleri olsun fark yaratıyor. Konunun sahibi tercihini yapar. Biz önerimizi ve nedenlerini sunduk. Seçimi yapar artık. Uzatmayalım. Sp için ve arada mp için 4150. Mp için % 90 orakların'da çalışıyor yine ama olsun 6300 Seçilsin. İyi sosyaller.

@Ercüment Solmaz yardımların için teşekkür ederim. Önerdiğin i3'ten biraz daha performanslı olarak fiyatı çok fark atmayacak şekilde i5 önerme şansın var mı? Bütçe mi yükseltebilirim 100-200 TL.

İkinize de teşekkür ediyorum. Son olarak ekran kartı tarafında bu işlemciye uygun olarak ne önerirsiniz? R9 280 iyi midir?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı