1903 sürüm kurulmalı mı?

Sürüm ilk çıktığında yapılandırma esnasında içerisinde eksik kalan paketlerden dolayı anlamsız mavi ekran hataları alınıyordu. Bazı sistemlerde hala bu hatalar çıkabiliyor, ancak en kötü ihtimalle sorun gidericiden bir önceki sürüme dönülerek (eski sürüm sistemin kurulu olduğu dizinde Windows old olarak saklanmaktadır) veya ilk sistem yapılandırmasını güvenli modda yaparak aşabilirsiniz. Bu sürüm içerisinde Windows, office ve SQLin güvenlik güncelleştirmeleri de bulunuyor, eğer antivirüs ve firewall olarak 3. parti yazılımlar kullanıyorsanız, bu sürümün biraz daha dengeli bir şekilde yeniden yayınlanmasını bekleyebilirsiniz. Toplamda 10-12 GB veri indirilmesi gerekiyor, ilk sürüm kurulumu için.

1903 sürümü çok sorunlu ve sıkıntılı daha çok update yemesi lazım. En basiti oyunlarda ping sorunu yaşadım internetim çok yavaşladı bende birazdan 1709 Home sürümünü kuracağım.

Yeni Windows sürümlerini stabil olduktan sonra kurun. İlk çıktıklarında çok sorunlu oluyorlar. Düzeltilmesi zaman alıyor. Ben ilk 1903 kurduğum zaman tonla sorun yaşadım ve eski sürüme geri dönmek zorunda kaldım. Yakın bir tarihte tekrar 1903 sürümüne geçtim. Şimdilik bir sorun yok.

Yeni Windows sürümlerini stabil olduktan sonra kurun. İlk çıktıklarında çok sorunlu oluyorlar. Düzeltilmesi zaman alıyor. Ben ilk 1903 kurduğum zaman tonla sorun yaşadım ve eski sürüme geri dönmek zorunda kaldım. Yakın bir tarihte tekrar 1903 sürümüne geçtim. Şimdilik bir sorun yok.
Aynısını ben de yaşadım. 1903 kullanıyorum şuan ve sorunum yok. Tamamen driver optimizasyonu gibi duruyor :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı