1920x1080p İçin 7 ms Nasıl Bir Değerdir?

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 7 ms tepkime süresi, 1920 x 1080 çözünürlükte olan monitörde iyi performans alır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alabilirsin, zaten bu fiyat aralığında pek fazla seçenek yok.
İkinci bir ekran nedenim, harici klavye ve soğutucu kullandığımdan, diz üstü ekranı bana çok uzak kalıyor. E hali ile 15.6 inç bana yetersiz kalıyor. O yüzden alma kararı aldım.

Kardeşlerim yeniyim, PC dünyasında yardım etmeye çalışıyorum afedersiniz ama resmen dalga geçiyorsunuz afedersiniz ben de suç var bazılarını insan gördüm, cevap verdim insan gibi yanlışımı düzelteceğinize saçmalıklar yazıyorsunuz ve kimi tasarımına önem verir kimi özelliğine.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bir olay da var, daha monitörler konusunda pek bir şey bilmiyorken yorum yazdığın kişinin yanlış bir monitör seçmesine sebep olursan o adam yıllar boyu onun sıkıntısını çekecek bir de böyle düşün?
Kısaca, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmanın yanlış olduğunu söylemeye çalışıyorum.

Israr etmiyorum sadece 1 ms ile 7 ms arasında fark var siz dediniz yok bende arkadaşa 2 ms monitör önerdim ama çözünürlüğüne bakmayı unuttuğumdan saçma sapan yorumlar geliyor üzerime yok bilmem işeyecem yok bilmem kahkaha butonu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…