1920x1080p İçin 7 ms Nasıl Bir Değerdir?

Alabilirsin, zaten bu fiyat aralığında pek fazla seçenek yok.
İkinci bir ekran nedenim, harici klavye ve soğutucu kullandığımdan, diz üstü ekranı bana çok uzak kalıyor. E hali ile 15.6 inç bana yetersiz kalıyor. O yüzden alma kararı aldım.

bu kadar çirkin bir monitörü nasıl buldun? Özelliği geçtim sırf tipinden dolayı almam bu monitörü.

Beğen butonunun yanına kahkaha ikonu koyulmalı bence. :)
Kardeşlerim yeniyim, PC dünyasında yardım etmeye çalışıyorum afedersiniz ama resmen dalga geçiyorsunuz afedersiniz ben de suç var bazılarını insan gördüm, cevap verdim insan gibi yanlışımı düzelteceğinize saçmalıklar yazıyorsunuz ve kimi tasarımına önem verir kimi özelliğine.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşlerim yeniyim pc dünyasında yardım etmeye çalışıyorum afedersiniz ama resmen dalga geçiyorsunuz afedersiniz bende suç var bazılarını insan gördüm cevap verdim insan gibi yanlışımı düzelteceğinize saçmalıklar yazıyorsunuz ve kimi tasarımına önem verir kimi özelliğine
Şöyle bir olay da var, daha monitörler konusunda pek bir şey bilmiyorken yorum yazdığın kişinin yanlış bir monitör seçmesine sebep olursan o adam yıllar boyu onun sıkıntısını çekecek bir de böyle düşün?
Kardeşlerim yeniyim pc dünyasında yardım etmeye çalışıyorum afedersiniz ama resmen dalga geçiyorsunuz afedersiniz bende suç var bazılarını insan gördüm cevap verdim insan gibi yanlışımı düzelteceğinize saçmalıklar yazıyorsunuz ve kimi tasarımına önem verir kimi özelliğine
Kısaca, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmanın yanlış olduğunu söylemeye çalışıyorum.

Görüntü kalitesine böyle bakılıyor. :ROFL:
Kardeşim haklısın ama yenisin madem neden ısrar ediyorsun ki? Gerek yok bunlara.
Israr etmiyorum sadece 1 ms ile 7 ms arasında fark var siz dediniz yok bende arkadaşa 2 ms monitör önerdim ama çözünürlüğüne bakmayı unuttuğumdan saçma sapan yorumlar geliyor üzerime yok bilmem işeyecem yok bilmem kahkaha butonu

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı