195.000 TL'ye 5080 sistem nasıldır?

Hocam iyi güzel de ben akvaryum kasa tarzı pek sevmiyorum ve çok pahalı gereksiz geliyor SSD 4'ten aşağızı kurtarmaz gibi oyun boyutları artıyor ve anakart kasaya çok para vereceğime RAM vermek daha mantıklı.

Hocam arkadaş kasa+PSU ve ekstra PSU eklemiş.

PSU'suz kasa yoktu o yüzden öyle ekledim hem yedekte kalsın.

Evette niye boş kasa seçilmemişki onu da anlamadım.

19.600e sistem toplanır mübarek nedir bu fiyat ya 11k falan Max hangi model bu arkadaş.

Hepsinin modeli fiyatı yazıyor.

Hocam iyi güzel de ben akvaryum kasa tarzı pek sevmiyorum ve çok pahalı gereksiz geliyor SSD 4'ten aşağızı kurtarmaz gibi oyun boyutları artıyor ve anakart kasaya çok para vereceğime RAM vermek daha mantıklı.

Hocam H9 Elite çok güzel kasa h7 yaparsiniz yada başka bir model 4TB bence çok abartı oluyor kurtarır 2TB bence anakart ve kasa RAM'den daha önemli bu durumda. Okdr ram ne yapacaksın zaten

Hepsinin modeli fiyatı yazıyor.

Spatium var da diğerlerine kıyasla anormal pahalı ondan öyle yazdım modeli görmediğinden değil ort 11k 12K.

Hocam kasa değiştirilir. 128 GB ram çok çok gereksiz olacak. Kasayı düşürüp 4 TB ssd yapılır.

Hocam H9 Elite çok güzel kasa H7 yaparsiniz ya da başka bir model 4TB bence çok abartı oluyor kurtarır 2TB bence anakart ve kasa RAM'den daha önemli bu durumda. Okdr RAM ne yapacaksın zaten.

Spatium var da diğerlerine kıyasla anormal pahalı ondan öyle yazdım modeli görmediğinden değil ort 11k 12K.

Sonuçta birkaç sene sonra RAM boyutuda artacak bende her yıl PC yükseltmek istemiyorum bazı kendi yedek dosyalarım var oyun dosyaları vs onları hesaba kattım.

Sizin dediğiniz gibi amd yaptım şöyle ama 200 bin'i bile geçiyor sanki ilk topladığım daha mantıklı gibi bunda kasa ve ekran kartı değişiyor.

1.jpg
2.jpg

Sonuçta birkaç sene sonra RAM boyutuda artacak bende her yıl PC yükseltmek istemiyorum bazı kendi yedek dosyalarım var oyun dosyaları vs onları hesaba kattım.

64 GB fazla fazla yetecek şu an çoğu yerde 32 GB bile fazla 128 çok gereksiz kalır SSD konusunda 4TB seçin ama daha uygun model seçin 6 7K oynuyor arada.

Sizin dediğiniz gibi amd yaptım şöyle ama 200 bin'i bile geçiyor sanki ilk topladığım daha mantıklı gibi bunda kasa ve ekran kartı değişiyor.

Eki Görüntüle 2552436Eki Görüntüle 2552437
Anakart tercih edilmez işlemci oyun için olan bir işlemci değil. Depolama gözüme çok kötü geldi.

Anakart tercih edilmez işlemci oyun için olan bir işlemci değil. Depolama gözüme çok kötü geldi.

Hocam sihirbazla bir demek istediğiniz PC toplasanız öyle bir baksam linkle fiyatlar oynuyor.

64 GB fazla fazla yetecek şu an çoğu yerde 32 GB bile fazla 128 çok gereksiz kalır SSD konusunda 4TB seçin ama daha uygun model seçin 6 7K oynuyor arada.
Bir düşüneceğim artık duruma göre değiştirim.

RAM abartı ama ben oyuncu olduğum için ileriye dönük bir PC toplamak istiyorum tekrar tekrar eklemek daha sıkıntı. PSU'suz kasa yoktu onu öylesine aldım fark etmiyor yani. Intel'e alıştığım için yani AMD pek kullanmadım.

5090 alırsam bir şeyden kısmam gerekiyor 4 TB SSD daha ucuzu var mı ki?

Hocam ileriye dönük toplamak için topluyorum, testlerde Intel daha iyi görünüyor.

Oyun için hocam hatta yeni çıkacak oyunlar dahil GTA 6 RE9 gibi oyunları rahat oynamak için ileriyi düşünerek.

Oyun için 9800x3D şu an 285K'nın önünde testlerde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı