1GB RAM'e Windows XP 64 Bit mi, 32 Bit mi?

Easy peasy kur. Ama pc de oyun işinden vazgeç. Veyahut linux un flash disc e kurulan sürümleri var, onları dene, hiç yoktan internete girebilir facebook tu suydu buydu oyalanabilirsin. Soruna da gelirsek. xp nin 64 biti çogu programla uyumsuz diye hatırlıyorum, w10 veya w8 in 64 biti gibi degildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 GB RAM varsa Windows 10 32 Bit sürümünü kullanın. Benim eski PC 1.5GB RAM var Windows 10 32 bit kurulu internet için yetiyor ve gayet hızı da yerinde. Sene 2016'dayız 2001 değil! 512 MB PC mecburen XP kuracaksınız. Gerekli yazılımları kendisi kuruyor yazılım sorunu yaşamazsınız. Eski PC kendisi gerekli yazılımları internetten indirdi. :)

1 gb ram var. 766 mb kullanılabilir diyor. Tam verim için hangisi daha iyi olur?
Özellikle Windows kullanmak zorunda degilseniz bence Linux dagitimlarina bakmaniz cok daha iyi olur.

Mesela Lubuntu (Lightweight Ubuntu) tercih edebilirsin. Özellikle eski sistemlerde bile cok hizli calisan bir isletim sistemi.

Birde Lubuntuya gore biraz daha agir olan ama icerisinde daha cok ozelligi ve yeniligi barindiran Ubuntu MATE deneyebilirsin.

evet şimdi ben 32 bit öneririm çünkü deneyimim var hem benim pc de ssd var sende al kur windows xp uçar 1 gb ram varsa 32 bit evet evet

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı