Herkes sizin gibi zengin değil maalesef.
Ayrıca bir video buldum CS:GO ve PUBG testi yapmışlar. 2x8 takıp ve 1x16 + 1x8 takıp yapmışlar.
24 GB bayağı olumsuz etkilemiş. Nedendir? Cidden böyle mi olacak?
Nerem zengin forumdaki en fakir belki de benim.
Evvela konu sahibinin bütçesini sormayı deneseniz nasıl olur? Bence hiç de fena olmaz.Nerem zengin forumdaki en fakir belki de benim.
Ayrıca bir video buldum CS:GO ve PUBG testi yapmışlar. 2x8 takıp ve 1x16 + 1x8 takıp yapmışlar.
24 GB bayağı olumsuz etkilemiş. Nedendir? Cidden böyle mi olacak?
Bütçesi düşük olsa bile bekleyip 32 yapabilir. Her gün 1 lira alsa yine alır.Evvela konu sahibinin bütçesini sormayı deneseniz nasıl olur? Bence hiç de fena olmaz.
Gerek yok. Render yapmayacaklar için 16 GB gayet yeterli. Tabi Cyberpunk 2077 falan oynamayacaksa.Bütçesi düşük olsa bile bekleyip 32 yapabilir. Her gün 1 lira alsa yine alır.
Gerek yok. Render yapmayacaklar için 16 GB gayet yeterli. Tabi Cyberpunk 2077 falan oynamayacaksa.
Hadi Windows 30 çıktı o zaman o bilgisayar hala var kurmak istiyor RAM az.
Fazla RAM'den kimse ölmez.
32 GB daha güçlü hem.
Windows 30 çıktığında biz yaşayacak mıyız acaba? 32'ye gerek olduğu zaman alır. 32 şu an render ve içerik üreticileri dışında gereksiz.Hadi Windows 30 çıktı o zaman o bilgisayar hala var kurmak istiyor RAM az.
Fazla RAM'den kimse ölmez.
32 GB daha güçlü hem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.