2.000 TL'ye Razer fare önerisi

Bütçe
2000
Merhaba, bu yaz aldığım Razer DeathAdder Essential arıza verince iade ettim ve yeni mouse arıyorum. Kablosuz olacak ve şu an alta koyduğum fareleri almayı düşünüyorum. Basilisk'in erime sorununu biliyorum, garantiye yollarsam tamir edileceği diye bir şey duydum. Doğru mu?

Razer Viper V3 HyperSpeed.
Razer DeathAdder V2 X
Razer Basilisk X HyperSpeed.
Razer Basilisk V3 X HyperSpeed.

Erime derken clothingden bahsediyorsunuz herhalde, kesinlikle kullanima bagli ama her sekilde biraz biraz etkiliyor.
Benim onerim ikinci el temiz Viper V2 Pro bulunabilir, X ve HyperSpeed modelleri pilden dolayi biraz daha agir. V2 Pro bence daha mantikli.
 
Basilisk'in erime sorunu nedir? Farem elden çıktığında ben de Basilisk'e geçmek istiyordum.

Farenin sol tarafında parmak koymak için bir çıkıntı var bir zaman sonra odadaki kauçuk eriyor ve parmağının şeklini alıyor.
 
Kardeşim adam 4 tane model sormuş, kullanan biri olarak tavsiye ediyorum ben. Sen beğenirsin beğenmezsin istersen 1 kilo dersin bilmiyorum. Ayrıca bu kas yapmak için mi falan sanki 5 kilo taşıyosun elinde, neresi ağır tam olarak? Ben masa başında çalışan biriyim, oyun oynuyorum, iş de yapıyorum. Hiç elim ağrımadı keyifle kullanıyorum. Hatta İtopya'da bütün fareleri tutup deneyimledim, en elde kaymayanı Corsair'ın bir modeliydi bir de bu Basilisk v3'tü.

Ben ağır ve büyük fare tercih ediyorum böyle deyince biraz fesat gibi geldi fakat heyecanlanınca elim titriyor hafif farelerde bu çok rahatsız ediyor ayrıca elim büyük.

X modelinden mi bahsediyorsunuz hocam.
Basiliks x evet
 
Sanırım Basilisk V3 X alacağım bu fareyi uzun süre kullanan biri varsa şu anki durumunu soyleyebilir mi?
 

Geri
Yukarı