2.5 ayda YKS 100.000 sıralama yapılır mı?

ykss00

Femtopat
Daha fazla  
TYT netlerim 74 75. Türkçe 28-29-30 net, sosyal 15, fen 9-10-11, matematik 20-21-22 civarı geliyor. AYT ise matematik 10 net. Şu an çalışıyorum, hâlâ daha aktif olarak. Biyoloji 11, bitmesine 1.5 konu kaldı. Kimya 3-4 net getirecek kadar konu biliyorum. Fizik daha bakamadım; zaten sınavda da 7 net hedefim. Ama 11'in atışlara kadar olan konularına baksam hatırlarım çünkü iyi çalışmıştım. Geri kalan netleri de 12'nin kolay konularından, ezber konularından toplarım diye düşündüm. Sizce 95 100k arası gelir mi tavsiyeleriniz neler? En önemlisi de şu sıralar 100k zaten rahat gelir kafasıyla biraz dersleri salma var öyle düşünmemem mi lazım? Kafam biraz karışık durumda.

Son düzenleyen: Moderatör:
TYT netlerim 74 75. Türkçe 28-29-30 net, sosyal 15, fen 9-10-11, matematik 20-21-22 civarı geliyor. AYT ise matematik 10 net. Şu an çalışıyorum, hâlâ daha aktif olarak. Biyoloji 11, bitmesine 1.5 konu kaldı. Kimya 3-4 net getirecek kadar konu biliyorum. Fizik daha bakamadım; zaten sınavda da 7 net hedefim. Ama 11'in atışlara kadar olan konularına baksam hatırlarım çünkü iyi çalışmıştım. Geri kalan netleri de 12'nin kolay konularından, ezber konularından toplarım diye düşündüm. Sizce 95 100k arası gelir mi tavsiyeleriniz neler? En önemlisi de şu sıralar 100k zaten rahat gelir kafasıyla biraz dersleri salma var öyle düşünmemem mi lazım? Kafam biraz karışık durumda.

TYT çalışmayı bırak sadece deneme çöz. AYT çalış matematik özellikle aşırı önemli. Yakın arkadaşım geçen sene TYT'den 65 70 civarı AYT'den ise mat 35 net fen ise 10 12 tane anca çözmüştü 80k civarı gelmişti bu yüzden AYT matematiğe aşırı önem ver. Dersleri de salma.

TYT çalışmayı bırak sadece deneme çöz. AYT çalış matematik özellikle aşırı önemli. Yakın arkadaşım geçen sene TYT'den 65 70 civarı AYT'den ise mat 35 net fen ise 10 12 tane anca çözmüştü 80k civarı gelmişti bu yüzden AYT matematiğe aşırı önem ver. Dersleri de salma.
Geçen sene AYT mat 35 yapıp TYT 65 70 yapması büyük yazık olmuş. Genel olarak hedefim AYT netlerini fen derslerinden kasmak ama tabi ki matematiğe de önem vermem gerekiyo

Bu kadar düşünme. Cevap basit. Çalış, dene ve gör.
Zaten bu zaman kadar az çok bir şekilde 11 in yazından itibaren çalışıyorum ama sıcaklar geliyor araya bayram girince boşlamalar oldu. Yine çalışıcam tabi ki ama tecrübelerinize dayanarak şu an ki durumumla bu boşlamalarım çok mu sıkıntı bu az zaman da yapmamam gereken şeyler mi

Geçen sene AYT mat 35 yapıp TYT 65 70 yapması büyük yazık olmuş. Genel olarak hedefim AYT netlerini fen derslerinden kasmak ama tabii ki matematiğe de önem vermem gerekiyor.

Hocam bazı sebeplerden dolayı çalışamamıştı 12. sınıf olduğumuzdan TYT'ye vakit pek ayırmadı direkt AYT'ye yöneldi. Çalışmanızın büyük kısmı AYT matematik olsun. İyi çalışmalar.

Hocam bazı sebeplerden dolayı çalışamamıştı 12. sınıf olduğumuzdan TYT'ye vakit pek ayırmadı direkt AYT'ye yöneldi. Çalışmanızın büyük kısmı AYT matematik olsun. İyi çalışmalar.
Teşekkürler dikkate alıcam. İyi günler.

Gelir desek ne fayda gelmez desek ne fayda? Gelmez desek çalışmayımı bırakacaksın? Sen elinden gelenin en fazlasını yap olacağı varsa olacak zaten dostum.

Sıkıntı orada zaten ben 11. sınıftan beri bazı günler az bazı günler çok çalıştım ve son 2.5 ay çok bunalıyorum ve bayram falan hiç çalışmadım hep telefon falan şu zamana kadar netlerimi belli bir yere kadar getirmişken şu aylarda böyle düşmem biraz mental olarak zorladı tecrübelerinize dayanarak tavsiye almaya gelmiştim bir yandan başkabilirkişilerle konuşmak moral olarak yükseltiyor ondan dolayı yani yoksa 100 bin gelmez deseniz ben yine de çalışacağım tabii ki de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı