Benim peder D veya E segment sedan araç almayı düşünüyor. Şu anlık Skoda SuperB Prestige almayı düşünüyoruz. SuperB dışında alınması mantıklı bir araç varsa önerilerinizi bekliyorum.
1.8 altı motor düşünüyoruz.Bana kalırsa E200 falan bakabilirsin veya arkadaşın dediği gibi S90'da güzel tercih olabilir.
Aslında eskiden superb kullanıyordu o yüzden tekrardan superb almak istedi. 2.0 motor olmasa S90'ı düşünürdük.S90 alıp eğer baban hız tutkunu ise başlangıçta direk limitörü kaldırmasınıda tavsiye ederim.
Sorunsuz çok konforlu rahat bir araba.
Super b çok tatlı bir araba ama sanırım S90ı alınca iyi ki bunu seçmişiz diyeceksin.
Audi A4.Benim peder D veya E segment sedan araç almayı düşünüyor. Şu anlık Skoda Superb Prestige almayı düşünüyoruz. Superb dışında alınması mantıklı bir araç varsa önerilerinizi bekliyorum.
Bende söyledim ama Audi istemediğini belirtti.Audi A4.
Bende söyledim ama Audi istemediğini belirtti.
Fiyatları superb ile benzer ve superb'nin daha büyük olmasından kaynaklı passat olmaz diyor. Zaten ikiside benzer araçlar.O zaman aşiret paket Passat olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.