2.5D Parkur Oyunu

O zaman yapacağın oyun hakkında düşünmek bence biraz erken. Ben bilgisayarın bir haftada geleceğini falan düşünüyordum, yaza kadar aklına daha iyi oyun fikirleri illaki gelecektir.
Dediğiniz tuttu, anlamına daha güzel bir fikir geldi. Lakin aklımda bir soru var. "The Wanderer" adında bir oyun var mı piyasada? Boşuna telifle falan uğraşmayalım şimdi 😀
 
@Fenas ben de o süreçlerden geçtiğim için iyi bilirim :) . Ayrıca evet, öyle bir oyun var ama zaten bir oyun yapmak gibi zor bir aşamadan sonra, isim bulmak en kolayı olacaktır. Ayrıca bir oyun yapmanın yanında, o oyunu pazarlamak, insanların alması için bir neden oluşturmak da o oyunu yapmak kadar zordur. Ondan dolayı "Oyun yapacağım, oyun yapacağım, bu olucak, şu olucak." diye kafa patlatmaktansa, "Deneyim kazanacağım, para kazanacağım, pazarda bir yer edineceğim." gibi düşünmek bence daha kazançlı olucaktır başlangıçta. Çünkü zaten ilk oyununuzda istediğiniz gibi bi şeyler çıkmayacak.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı