@ElyesaK Öncelikle, foruma üye olurken kuralları dikkate almanı tavsiye ediyorum. Yorumunu yapmak için 2 yıl gecikmişsin; gerçi o zamanlar senin için sokağa çıkma yasağı vardı nasıl fark etmedin anlamadım, bu saati bulmuş, yapacak bir şey yok.
Eğer marketing ve kitle oluşturma hakkında ekmek kırıntısı tanesi kadar bilgin olsaydı, neden genç kardeşime öyle bir tavsiye verdiğimi ve bazılarının neden bana katıldığını anlardın. İsmini, sesini duyurmadan bir şeyler başarmak günümüz internet çağında imkansıza yakın. Eğer bir işe/projeye hızlı para kazanma gözüyle yaklaşırsan zaten sonucunda sadece hayal kırıklığıyla karşılaşırsın. Sen oyununu 60-70 TL'ye satışa koy, belki akrabalarınla kulaktan kulağa yayarsın internet üzerindeki varlığını, ki sanmam

.
'Herkesin oyunu duymasını istiyoruz.' demiş Ali, girişimci 3 arkadaş karantinada kendilerini geliştirmek ve belki gelecek oluşturmak için çok güzel bir yol bulmuşlar kendilerine. Belli ki çok hevesliler ve para da kazanmak istiyorlar. Ama para kazanmak o kadar kolay değil. Bu adamlar bu çağda, internet üzerinde 3 nobody. Bir gün oyunlarını bitirip, ücretsiz şekilde sunarlarsa eğer; bu forumdan, belki yayıncılara ulaştırabilirse yayıncılardan gelen kitlelerle kendi seslerini duyurup bir yer alabilirler internet üzerinde. Kim bilir, belki sponsor bile bulabilirler kendilerine, eğer oyun gelecek vadediyorsa.
Yani 'kanka', bende büyük bir sorun yok, mantık var. Gerçi sana cevap vermek ne kadar mantıklı tartışılır, ama maalesef ülkemizin geleceğinin daha sağlıklı olmasında senin de rolün olacak, 'kanka'. Sana tavsiyem, Nutuk'u oku. İyi Sosyaller