2 ayda LGS kazanılır mı?

Furkann368

Centipat
Daha fazla  
Direkt konuya gireyim şu ana kadar adamakıllı çalışmadım ve pişmanım. Sizce 2 ayda LGS yetişir mi?
En son 1 ay falan önce denemeye girmiştim çalışmadan 380 almıştım. Konulardanda eksiğim var bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
12.sınıfım yaklaşık 4 sene önce girdim LGS'ye hala geç değil istediğin liseye göre değişir ama bende 2 aydan az bir süre içerisinde sıfır matematik bilgisi ile başlayıp ilk 40bin içerisine girmiştim her gün düzenli deneme ve gerçekten etkili bir şekilde çalışmayla çok rahat yapabilirsin önce çalışacağın konuları ve eksiklerini öğrenmek için bir deneme çöz paragrafda eksiğin olmasın kendini çok sıkma lise size söylendiği kadar önemli değil eğitimde önemli olan iyi bir üniversite.

Bu soruyu soruyorsan zaten çalışmayacaksın demektir boşuna kendini yorma(çevremde hep öyleydi)😂 + olarak 2 ayda olmaz bu iş ama neresinden dönersen kardır onu söyleyeyim yani aktif potansiyelin 250-300 almaksa 2 ayda bunu daha güzel bir rakama çıkartabilirsin güzel çalışırsan

12.sınıfım yaklaşık 4 sene önce girdim LGS'ye hala geç değil istediğin liseye göre değişir ama bende 2 aydan az bir süre içerisinde sıfır matematik bilgisi ile başlayıp ilk 40bin içerisine girmiştim her gün düzenli deneme ve gerçekten etkili bir şekilde çalışmayla çok rahat yapabilirsin önce çalışacağın konuları ve eksiklerini öğrenmek için bir deneme çöz paragrafda eksiğin olmasın kendini çok sıkma lise size söylendiği kadar önemli değil eğitimde önemli olan iyi bir üniversite.
Kanka güzel bir üniversite için güzel bir lise şart

Bu soruyu soruyorsan zaten çalışmayacaksın demektir boşuna kendini yorma(çevremde hep öyleydi)😂 + olarak 2 ayda olmaz bu iş ama neresinden dönersen kardır onu söyleyeyim yani aktif potansiyelin 250-300 almaksa 2 ayda bunu daha güzel bir rakama çıkartabilirsin güzel çalışırsan

Kanka güzel bir üniversite için güzel bir lise şart
Dünyanın en büyük kolpası iyi bir üniversite için iyi bir lise şart

Bu soruyu soruyorsan zaten çalışmayacaksın demektir boşuna kendini yorma(çevremde hep öyleydi)😂 artı olarak 2 ayda olmaz bu iş ama neresinden dönersen kardır onu söyleyeyim yani aktif potansiyelin 250-300 almaksa 2 ayda bunu daha güzel bir rakama çıkartabilirsin güzel çalışırsan.

Kanka güzel bir üniversite için güzel bir lise şart.

Lise benim için gençlik yılları pek çok hatanın yapıldığı bir dönem bu dönemde önemli olan arkadaş çevren geride kalan şeylerin hepsi halledilir. Ortalama bir lise eğitim için yeterli zaten sınav zamanı yaklaştıkça okul önemsizleşecek sadece netler kalacak okulda verilen eğitimin çok daha iyisini internetten almak mümkün bana kalırsa açık lise bile daha iyi bir yöntem disiplinli olacaksan.

Direkt konuya gireyim şu ana kadar adamakıllı çalışmadım ve pişmanım. Sizce 2 ayda LGS yetişir mi?
En son 1 ay falan önce denemeye girmiştim çalışmadan 380 almıştım. Konulardanda eksiğim var bu arada.

Sıkı çalış kendine yasaklar koy örneğin televizyon telefon gibi günde en az 30 dakika telefona bakman yeter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı