2 ayda LGS kazanılır mı?

10.sınıf ikinci dönemde açık liseye geçtim şu anda da geçtiğim için hiç pişman değilim en azından okulda vakit harcamıyorum çalışacağımı çalışıp burada vakit harcayabiliyorum.
Öğrenciler her gün 7-8 saat okulda durmak yerine youtubeda ders çalışsa ülkede birçok başarılı insan çıkar anlamadığım bir konuyu maks 2 saat çalışsam dahi anlayıp yapabiliyorum ama okulda böyle olmuyor, bence okul sistemi rezalet öğrencilerin okulu sevmesi için hiçbir neden yok.

Deneme çöze çöze yanlışlarının ve eksiklerinin üzerine gidersen neden olmasın

Deneme çözme imkanım yok şu an maalesef. Aslında bizim okulda bir deneme yaptılar ilk 50'ye girenleri deneme kulübüne alacaklardı bende 1 gecede hayvan gibi çalışıp 27. Olmuştum. Ama deneme kulübündeki denemlere girmemeye başladım üst üste 2-3 kez girmedim atıldım. Eğer deneme bu kadar önemliyse hocayla konuşup bir şekilde tekrar girmeye çalışacağım. Önemli mi deneme?

Deneme çözme imkanım yok şu an maalesef. Aslında bizim okulda bir deneme yaptılar ilk 50'ye girenleri deneme kulübüne alacaklardı bende 1 gecede hayvan gibi çalışıp 27. Olmuştum. Ama deneme kulübündeki denemlere girmemeye başladım üst üste 2-3 kez girmedim atıldım. Eğer deneme bu kadar önemliyse hocayla konuşup bir şekilde tekrar girmeye çalışacağım. Önemli mi deneme?
Deneme tabiki çok önemli. LGS deneme mantığında yapılıyor çünkü. Süre kontrolü ve uyum sağlamak için deneme çözmek şart.

hacı hatanı görüyon nasıl önemli olmasın tabii ki önemli denemeye girerek halledersin iyi bir liseye gidersin rahat ol

Technopat Haberler

Geri
Yukarı