2 ayda TYT'de 50 net yapılabilir mi?

Daha fazla  
Merhaba şu an TYT de 30 net civarı yapıyorum. Meslek liseliyim. Kendi bölümümü secmek icin 50 net yapmam lazım. Matematiğim ve fenim neredeyse sıfır. Netlerim Türkçe 20n sosyal 10n mat 3N fen 0n.

2 ay içerisinde biraz calısıp 50 net yapabilir miyim? Olması icin ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba şu an TYT de 30 net civarı yapıyorum. Meslek liseliyim. Kendi bölümümü secmek icin 50 net yapmam lazım. Matematiğim ve fenim neredeyse sıfır. Netlerim Türkçe 20n sosyal 10n mat 3N fen 0n.

2 ay içerisinde biraz calısıp 50 net yapabilir miyim? Olması icin ne yapmalıyım?
Çok rahat yaparsın aktif matematik al çöz üstüne birey a matematik çöz gelir.

Yapılamaz desek çalışmayacak mısın? Ayrıca bugüne kadar neden çalışmadın?
He ya ben de şunu anlamıyorum yapılmaz desek iyi o zaman salla gitsin mi diyeceksiniz 😂
Neden çalışmadığınız bizi ilgilendirmez o ayrı da.

Dil bilgisi hallet, paragraf çöz türkçe 30+ net, sosyal özeti oku 15 net, fen'de beleş sorular çıkıyor biraz tyt fen çalış 6-7 net, Matematik için de eğer ön yargın yoksa 2 ayda çok rahat 20-25 nete çıkarsın. Yeter ki düzenli çalış. TYT Matematik konuları uzun değil zaten. Bu şekilde 70-75 net gelir.

Matemetik temelin yoksa Antrenmanlarla Matematik biraz temel yapar fakat temel yine oluşmaz 4 kitabı vardı sanırsam hepsi 40 gündü.

Paragraf + Dil bilgisi 30 netin üstüne çıkarıyor zaten. Sosyal de çalışırsan 10 net gelir 40 net. Matematikte ortaokul çocuklarının bile çözebileceği çok basit en az 5 soru soruluyor. Onları en temel bilgilerle çözebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı