2 bilgisayarda dosyalar senkronize tutulabilir mi?

Gamer36

Decapat
Katılım
8 Aralık 2020
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar evimde masaüstü var ayrıca laptopum var. Bazen okula gidip laptopta çalışıyorum bazen de evde masaüstünde çalışıyorum. Masaüstünde kullandığım klasörlerle laptoptaki klasör düzenleri olsun kullandığım kodlama arşivi olsun karışıyor. Bazen laptoptayken çalıştığım dosya masaüstünde kalıyor ve sıkıntı yaşıyorum. Bunun bir çözümü yok mudur? Mesela bir klasörde yaptığım değişikliğin her iki PC'de de gerçekleşmesini istiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İki belge arada senkronize olabilmek için ya aynı ağda, ya da aynı diskte olmalı. Yani ya harici disk alıp taşırsınız, ya da cloud servisleri ile dosyalarınızı senkronize tutarsınız. Farklı ortamlardayken aynı ağa bağlanma olayı için de VPN ihtiyacınız var.
 
Manuel dediğiniz flash veya ağ üzerinden kalsörü kopyala yapıştır yapmak gibi mi?
Eğer bu ise bu da bazen unutuluyor ve uğraştırıcı bir işe dönüşüyor. Kolay bir yolu yok mu acaba?
 
OneDrive pek beceremedim galiba, bir de OneDrive çok yavaş geldi. İyi bir internete sahip olmak lazım sanki. Klasör boyutları büyük de değil ama bilemiyorum. Önerebileceğiniz YouTube'da video var ise bakabilirim OneDrive ile ilgili. Bir de @armas arkadaşın bahsettiği VPN için ücret ödemek gerekiyor bildiğim kadarıyla değil mi? Teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı