2. dil önerisi

Rusça ve Arapça kesinlikle. Bana göre Rusça ama... Rusça'nın öğrenim zorluğu çok ekstrem değil bir akrabam tıp fakültesinde okurken evden öğrendi. Ekstrem yoğun değilseniz öğrenirsiniz.

Hocam o kadar aksan yapamamki.
Hocam, mesajı yazan hocam da onu demiş işte. Daha da geliştir diye, belki c2 olmasa da c1'in üstünde olmasını kast etmiş sanırım. Ben tabii İngilizcenizin c1 üstü olduğunu varsayarak önceki mesajımı yazdım. Yoksa bende diğer hocama katılmaktayım.

Rusça ve Arapça kesinlikle. Bana göre Rusça ama... Rusça'nın öğrenim zorluğu çok ekstrem değil bir akrabam tıp fakültesinde okurken evden öğrendi. Ekstrem yoğun değilseniz öğrenirsiniz.

Hocam, mesajı yazan hocam da onu demiş işte. Daha da geliştir diye, belki C2 olmasa da C1'in üstünde olmasını kast etmiş sanırım. Ben tabii ingilizcenizin C1 üstü olduğunu varsayarak önceki mesajımı yazdım. Yoksa bende diğer hocama katılmaktayım.

Hocam yapılan sınavlara göre B2 seviyem var ancak son zamanlarda iyice ilerlediğini düşünüyorum ama denilen gibi hangi dili öğrenirsem öğreneyim birileriyle konuşamayacağım o yüzden İngilizcemi aşırı geliştirmeye karar verdim.

Hocam yapılan sınavlara göre B2 seviyem var ancak son zamanlarda iyice ilerlediğini düşünüyorum ama denilen gibi hangi dili öğrenirsem öğreneyim birileriyle konuşamayacağım o yüzden İngilizcemi aşırı geliştirmeye karar verdim.
Sizin kararınız, gayet mantıklı... Ha ne olur, çalışma alanınızda ispanya merkezli bir şirkete girersiniz. O zaman İspanyolca öğrenip İspanya şubesine gitmeyi vs. denersiniz. Şimdi İspanyolca öğrenseniz fakat 1 yıl sonra Arabistan merkezli şirkete girerseniz İspanyolca çöp olacak. Yol haritanıza göre yani...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı