2 doktor maaşıyla ev alamayan insanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 doktor maaşıyla ev alamıyorlar ise onların sorunu tamamen. Fazla abartmışlar. En kötü çekersin bir kredi, 5-10 yıl yavaş yavaş ödersin. Bu tamamen "Almanya'da 2 saniye çalıştım, gökdelen aldım" olayına benziyor. Solcu arkadaşların yaptığı bir şaka kesinlikle. Nasıl ki sağcı arkadaşlar ''Türkiye çok iyi, sadece insanlar nankör'' diyorsa solcular da böyle şakalar yapıyor.
 
500.000 liralık bir evin 10 yıllık ödemesi 1.084.000 lira aylık 9000 lira taksit ödeyebilen babayiğit varsa helal olsun diyelim.

Bunlar 10 yıllık kredi ödeyip ev almayı çok normal görmeye başlamışlar 😂
 
Ben de makarna yiyip iktidara şükür etsem senin gibi masrafsız olurum. Bu ekonomiyle 1-2 yıla kalmaz biz de sizin gibi makarnacı oluruz zaten.
İnsanlar burda tartışıp gereksiz gereksiz zırvalayacağına "nasıl hergün makarna ekmek yemeyiz?" diye düşünüp çalışsa herkes rahat yaşar bu ülkede.
Ülkenin çalışmama sorunu var. Herkes işini hakkıyla yapsa alın teriyle yapsa daha fazlasını kazanır.
doktor bir insan ev alamıyorsa ya işinin hakkını vermiyordur yada çok savurgan davranıyordur. Nerde görüldü adam gibi meslek sahibi olup sürünen?
 
Ben de makarna yiyip iktidara şükür etsem senin gibi masrafsız olurum. Bu ekonomiyle 1-2 yıla kalmaz biz de sizin gibi makarnacı oluruz zaten.
Benim yorumlarımda "şükür" kelimesi nerede var? Protein yiyenin yemeyen den farkı ne olur? İktidarı hiç tasvip etmem, etmedim, bir tane yorumumu bul iktidarı öven ve şükür ettiğimi belirten, belirtmezsen haysiyet, şeref, ahlak yoksunu bir adamsın.
@Halil1905 Değdiririz sen merak etme. Sol çomarların da sağ çomarlardan farkı olmadığını öğreniyoruz yorumlarınıza bakarak. Evden çıkmayan, iş tecrübesi olmayan asosyal liseliler "doktor maaşıyla bir aile rahat geçinemez" diyor.
 
Herkes sizin gibi makarnayı ekmekle yemiyor. Proteinsizlikten harbi iyice saçmalamaya başladınız.

Van'da falan herhalde başka açıklaması yok. Babam 30 yıllk öğretmen bi evimiz var sadece lüks bi yaşantımızda yok orta büyüklükte bi ilçedeyiz büyükşehir falanda değil 4 kişilik aileyiz ayda 3000- 4000 liradan aşağı gıda masrafımız olmuyor ay sonuna zor yetişiyorlar yahu ben bunları anlamıyorum ne yiyip içiyorlar.
Kusura bakma ama 3500 TL ile kurbana toklu mu besliyorsunuz?
 
Adama prim vermesenize, mesajı aralarda kaynayıp gitse kimse takmasa facebook'un troll yapam herkesi üzem ana avrat düz gidem forumlarındaki çöplüğüne geri döner siz de sinirlerinizi bozmamış olursunuz. Adamın 2019 yılından beri 2800 mesaj atacak kadar işi gücü yok, babasının getirdiği parayla yaşıyor. Siz de prim veriyorsunuz. Engelleyin geçin

Bu arada gerçekten ev almayın ya. Bir sürü para verip alıp oturuyorsunuz içine sonra 2 alt komşunuz hapşuruyor "çok yaşa" diyorsunuz "hep beraber" diye cevap veriyor. Evler ev değil. Yanımdaki inşaata duvar ördüler yağmur yağınca duvar eridi. Kiracılık evet çok zor iş, 2500 lira kira verseniz 700k'yı bulmanız 23 yıl sürüyor. Ama hiç değilse yaşanmayacak yerden çıkıp gitme şansınız oluyor. Bir de 2,5k kira verebiliyorsanız durumunuz bir tık bir şeyler için daha iyi sayılabilir, yine ev almazsın yani o paraya
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı