2. el 2200G sistem alınır mı?

Kullanmadım sayılır, işlemciler öyle kolay bozulan parçalar değiller.

Hocam tertemiz 3000 liraya daha iyi işlemcisi olan kasayı almak daha mantıklı olur. Bende r5 1600 var, arkadaşın 3200g işlemcisini test etmek için kullandım birkaç saat. 6 çekirdekten 4'e düşünce bile birkaç uygulama birden çalışırken ciddi akıcılık farkı olmuştu. Üstüne para verip 2 çekirdekli işlemci almanın çok gereği yok.
Eline ekran kartı bulunmadığından apu bakıyor o yüzden biraz takıldık hocam. Apularda vakit geçtikçe performans düşüyormuş sanırım.
İkinci el alırken bence 3 kere düşünmek lazım. Ben Letgo'dan ilk defa telefon aldım ucundan yanıyordum bir batarya ve ekran yüzünden. Tertemiz telefon dedi baktım ekran yanığı var batarya şişmiş.

Evet evet birkaç test yapmadan almayı düşünmüyoruz.

Eline ekran kartı bulunmadığından apu bakıyor o yüzden biraz takıldık hocam. Apularda vakit geçtikçe performans düşüyormuş sanırım.

Hocam öyle bir şeyi hiç duymadım, iddiasına da varım bir geçerliliği yoktur. Soğutmasını düzgünce yaptığın sürece bozulana kadar ilk günkü gibi çalışır.

Hocam öyle bir şeyi hiç duymadım, iddiasına da varım bir geçerliliği yoktur. Soğutmasını düzgünce yaptığın sürece bozulana kadar ilk günkü gibi çalışır.
Peki hocam yanıtlarınız için teşekkür ederiz. Bir gidip bakalım içimize sinerse alırız. 3 yıllık fakat 7 8 aydır boşta duruyormuş. 3k gibi bir fiyata çok iyi bence bu kasa.
Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum APU sistemi, performansının düştüğünün tezini yalanlayabilirim.

Yanıtlarınız için teşekkürler gerçekten çok yardımcı oldunuz. Dediğim gibi bir gidip bakalım bu ekonomiye göre 3K çok iyi bence kasa için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı