2. el 4060 Ti 8 GB alırken nelere dikkat edilmeli?

Arkadaş direk almamaya dikkat edebilirsin demiş fakat ben ikinci el 4060ti li sistem aldım hiçbir sorunum yok. Stres testlerine sokup sonuçlara göre hareket etmeni tavsiye ederim.
2. el sistemde uyguna geldiyse alınır da sadece kart olarak AMD'de çok güçlü rakipleri var parasının hakkını vermiyor. Sorun yaşayacağından değil zaten.

Ben RTX 3070 aldım 4060Ti yerine sırf Nvidia ihtiyacından dolayı, aralarında fark yok gibi birşey. Bazı oyunlar 4000 serisinde iyi olduğundan daha iyi çalışsa da 3070 önde oluyor çoğu oyunda. 3070 yerine de rx 6800 alarak ikisinden iyi performans da alırsınız mesela. Uzar liste böyle.

Bütçeniz nedir?

15 16k bandı hocam.

Ben RTX 3070 aldım 4060 Ti yerine sırf NVIDIA ihtiyacından dolayı, aralarında fark yok gibi bir şey. Bazı oyunlar 4000 serisinde iyi olduğundan daha iyi çalışsa da 3070 önde oluyor çoğu oyunda. 3070 yerine de RX 6800 alarak ikisinden iyi performans da alırsınız mesela. Uzar liste böyle.

Aslında ondan emin olamadım çok güç tüketen oyunlar oynayan birisi değilim genelde FPS oyunlarını oynuyorum yazılım mühendisliği okuyorum onun için de değiştirmek istemiştim sizin yazılım için öneri ekran kartı fikriniz var mı?

15 16k bandı hocam.

Aslında ondan emin olamadım çok güç tüketen oyunlar oynayan birisi değilim genelde FPS oyunlarını oynuyorum yazılım mühendisliği okuyorum onun için de değiştirmek istemiştim sizin yazılım için öneri ekran kartı fikriniz var mı?
Hocam yazılım için ekran kartı niye alınsın, oyun için alırsınız şimdilik. Model mi eğiteceksiniz ya da tasarlayacaksınız 😁 Öyle olsa bu soruları sormazsınız bence yapıştırırsınız yüksek VRAM'li bir gpu.

FPS oynuyorsanız über bir gpu almayın, ben makinede model çalıştırıcam abanıcam quantisized deepseek modellerine derseniz 3090 filan lazım en aşağı. Yok ya ben oyun oynarım iki okul projesi yaparım derseniz direkt nvidia almayın kartı rx 6700xt ya da rx 6800 alın aynı paraya. Ben de senin bölümünden mezunum az çok empati kurabiliyorum senle 😅 O kartla çok da model zart zurt uğraşılmayacak gibi 😝

Hocam yazılım için ekran kartı niye alınsın, oyun için alırsınız şimdilik. Model mi eğiteceksiniz ya da tasarlayacaksınız 😁 öyle olsa bu soruları sormazsınız bence yapıştırırsınız yüksek VRAM'li bir GPU.

FPS oynuyorsanız Uber bir GPU almayın, ben makinede model çalıştıracağım abanacağım quantisized DeepSeek modellerine derseniz 3090 filan lazım en aşağı. Yok ya ben oyun oynarım iki okul projesi yaparım derseniz direkt NVIDIA almayın kartı RX 6700XT ya da RX 6800 alın aynı paraya. Ben de senin bölümünden mezunum az çok empati kurabiliyorum senle 😅 o kartla çok da model zart zurt uğraşılmayacak gibi 😝

Daha yeni başladım bölüme ondan bilgilerin çoğunluğu yanlış hocam haklısınız😅 Kart 0 arkadaşımdan ucuza almayı düşünüyorum 13K ya AMD ekran kartlarını hiç sevemedim hocam çok uzun süredir NVIDIA kullanıcısıyım 13K ya NVIDIA F/P önerebileceğiniz kart var mı peki?

Daha yeni başladım bölüme ondan bilgilerin çoğunluğu yanlış hocam haklısınız😅 Kart 0 arkadaşımdan ucuza almayı düşünüyorum 13K ya AMD ekran kartlarını hiç sevemedim hocam çok uzun süredir NVIDIA kullanıcısıyım 13K ya NVIDIA F/P önerebileceğiniz kart var mı peki?
RTX 3080 çok şanslı iseniz 3080Ti alın hocam. 13k'ya 4060ti alıp geri satıp katlamanız da mümkün baya ucuz çünkü. O bir tık tabiri caizse "eşeklik" olur tabi 😄

RTX 3080 çok şanslı iseniz 3080 Ti alın hocam. 13K'ya 4060 Ti alıp geri satıp katlamanız da mümkün bayağı ucuz çünkü. O bir tık tabiri caizse "eşeklik" olur tabii 😄

Arkadaş fiyatı olunca beni de çok cezbetti hocam ne yalan söyleyeyim. Arkadaşımın arkadaşı bu fiyatlar olunca bende tereddüt ettim gerçek mi bir hile mi var diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı