2. el AOC 24G2U alınır mı?

Samet0650

Hectopat
Merhaba 2800 TL'ye bu monitörü buldum. 1 adet ölü pikseli varmış ilk aldığında ama şu an testlerde gözükmüyor diyor ama gene de 1 tane var bilin dedi. Sizce alınır mı?

Ölü piksel kafaya takılırsa sorun olur 24G2U eski monitör ama iyidir 2800 ölü piksel için yüksek fiyat ederi 2500 fikir soruyorsan.

V1 ise alinabilir, cunku IGZO IPS kullaniyor, bu sebeple kontrast degeri 1500:1, bu da IPS paneller icin en tepe kontrast degeri.

1 olu pikselden bir sey olmaz, tabii bulundugu yer onemli. Kenarlarda ise sorun olmaz.

V2 alinmaz.

Aynı monitöre sahibim şansıma sıfır ölü pikselli geldi hala ölü piksel yok ama dolaptan parfüm şişesi düştü ekrana denk gelmiş galiba tırnağımızın ucu kadar ekranı yonttu törpüledi gibi kırık değil galiba yarım cm kadar bir şey ama gözüme geliyor yani. Alabilirsin yani bir tane ölü pikselden bir şey olmaz. Fiyatını değerlendirerek al tabi. 999 TL ye almıştım çok da memnunum.

IPS modeliymiş bir adet ölü piksel sorun olmaz diye düşünüyorum pazarlık yaparak 2500TL'ye alırım sanırım. Öyle çok kafaya takmıyorum o zaman 2500'e mantıklı değil mi?

Pivot özellikleri çalışıyor mu ona bakabilirsin Display port kablosu çıkıyordu gibi hatırlıyorum 1.2 olması lazım. Bir tane kutu içeriği videosu izle öyle git eksik bir şey vermesin. Bir de ölü piksel testi yapın başka bir şey yok. Ölü pikseli artık sıfır cihazda bile 3-5 tane çıkarsa geri almıyorlar diye biliyorum. Teste de çok gerek yok aslında.

Pivot özellikleri çalışıyor mu ona bakabilirsin DisplayPort kablosu çıkıyordu gibi hatırlıyorum 1.2 olması lazım. Bir tane kutu içeriği videosu izle öyle git eksik bir şey vermesin. Bir de ölü piksel testi yapın başka bir şey yok. Ölü pikseli artık sıfır cihazda bile 3-5 tane çıkarsa geri almıyorlar diye biliyorum. Teste de çok gerek yok aslında.

Anladım kutu içeriğini tam veriyorum diye söyledi tüm kabloları ile. Sanırım bir de ghosting testi yapmalıyım ama nasıl bir durum olursa almayım ghosting testinde onu bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı